Remote är den nya ”arbetsplatsen”

Mer än någonsin tidigare skapar medarbetare arbetsplatser utanför kontoret och arbetar hemifrån.

Företagen behöver anpassa sig för att lyckas, men den flexibla arbetsplatsen är en stor utmaning för många. Medarbetarna behöver inte bara moderna verktyg, utan IT måste också leverera, säkra, administrera och hjälpa sina enheter på distans. Lenovo finns här för att hjälpa till! Deras tekniska lösningar håller medarbetarna produktiva i en värld där man arbetar var som helst.

Modernisering är vägen till en smartare framtid

Lenovo tillhandahåller tillsammans med sina partner en rad olika former av maskinvara, programvara och tjänster samt integrerade lösningar som möjliggör modern IT.

Förutsättningen för dessa lösningar är moderna enheter, modern teknik och moderna verktyg som gör medarbetarna produktiva och som gör det möjligt att samarbeta. Var du än befinner dig på moderniseringsresan har Lenovo lösningar för att tillgodose dina behov. Med Lenovos smarta tjänster kan du implementera, administrera, säkra och stödja dina anställda dygnet runt, oavsett var du befinner dig.

De ultimata lösningarna för den flexibla (hemma-) arbetsplatsen

I en “fjärran” tid – som är det nya normaltillståndet för många företag – finns det ett behov av att säkerställa hög produktivitet, samarbete och bra kommunikation mellan medarbetarna. ALSO Lenovo-teamet är alltid redo för att hjälpa dig med råd och tips om dina specifika behov av fjärresurser. Här får du ett förslag om viktig utrustning för den ideala och flexibla (hemma)arbetsplatsen.

PRODUKTIVITET UTAN BEGRÄNSNINGAR

SAMARBETE MELLAN TEAM
I REALTID

FLEXIBILITET OAVSETT
VAR DU ÄR

LENOVO ThinkPad X1 Nano

Enkelt och effektivt var du än är när du arbetar

Den lättaste ThinkPad-datorn hittills – bara 907 g! Banbrytande prestanda, utmärkt responstid, lång batteritid och bra grafik. En trogen följeslagare oavsett hur din arbetsdag ser ut. ThinkPad X1 Nano passar perfekt med den flexibla (hemma)arbetsplatsen, under transport, på kundbesök eller när du arbetar från favoritkaféet!

Se mer information Hämta datablad

Har du också tänkt på det här?

ThinkPad X

Byggd för produktivitet och samarbete.

Se alla Lenovos
ThinkPad X-modeller.

Läs mer

Premier Support

Snabb support av högsta kvalitet.

Premier Support ingår i en lång rad av Lenovo ThinkPads.

Läs mer

Co2-Offset

Ökad klimatmedvetenhet vid IT-inköp.

CO2-kompenserar alla datorinköp från Lenovo genom gröna initiativ.

Läs mer

Tips för hemmakontoret


Tips för effektivt hemarbete

Ladda ner guiden och läs om de viktigaste resultaten från Lenovos marknadsanalys Remote Workers, som fastställer 4 viktiga steg och processer för ökad produktivitet på hemmakontoret.


Ladda ner guiden


En ergonomisk och flexibel installation

Att kunna arbeta produktivt och kreativt var du än befinner dig kräver nya verktyg som främjar flexibilitet och mobilitet. Både för att medarbetarna enkelt ska kunna ta sig var som helst – från hemmakontoret, på tåget och på caféet – men också för att de ska kunna arbeta på ett hälsosamt och ergonomiskt sätt.

Ladda ner guider och artiklar

Kontakta ALSO:s Lenovo-team

Behöver du hjälp eller bolla idéer? ALSO:s erfarna Lenovo-försäljnings-
och produktspecialister finns till hands för att hjälpa dig att komma vidare.

Kontakt