Din karriär i ALSO

Vi söker alltid efter nya, talangfulla medarbetare som kan bidra med ny kunskap och erfarenhet, och som kan hjälpa företaget att fortsätta att växa och utvecklas. Kanske är du den vi söker?

Att vara en del av ALSO betyder att du växer i en miljö där du förväntas göra ditt bästa. Du blir en del av en välfungerande arbetsplats med bra kollegor, humor och en informell ton. Hos ALSO blir du del av en stark och vinnande kultur. Du blir en del av en hektisk vardag där engagemang och lojalitet lönar sig.

Vi jobbar från fyra principer:

  • Fast
  • Fun
  • Flexible
  • and Focus

De fyra principerna hjälper till att stödja våra ansträngningar för att uppfylla vår filosofi, som nummer ett eller två inom ICT-distribution i alla länder vi är representerade i.

Läs också om vår filosofi och strategi:

Vi tror att mångfald skapar kreativitet och utveckling

Vi strävar efter att ha en mångsidig och inkluderande arbetsmiljö där varje medarbetare känner sig värderad och erkänd för sin unika talang - oavsett ålder, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet, religion eller fysisk funktionshinder. Kort sagt, en arbetsplats där alla kan vara sig själva. Alla berörda parter uppmanas därför att ansöka om lediga tjänster.

Jobbmöjligheter hos ALSO

När du skickar in din ansökan till ALSO, ska detta göras via LinkedIn.
Du kan alltid hitta lediga jobb på ALSOs LinkedIn-sida eller på ALSO.se.

Har du frågor, vänligen kontakta ALSO HR via email: hr.scandic@also.com