FÅ HJÄLP FRÅN KONTUR DESIGN FÖR ATT ÖKA DIN FÖRSÄLJNING - DIREKT MED KUNDEN

Contour Design erbjuder att du som återförsäljare kan få hjälp av en av våra högkvalificerade försäljningskonsulter för att öka din Contour Design-försäljning. Antingen via ett virtuellt möte där vi alla deltar, eller så kan du också välja att vi besöker kunden tillsammans.

Dedikerade resurser

Contour Design har dedikerade resurser som samarbetar med dig som återförsäljare och dina slutkunder för att skapa leads för Contour Design och därigenom öka försäljningen till förmån för båda parter. Vi har möjlighet att delta i kundmöten, presentationer, evenemang, konferenser etc.

Gratis

Det är gratis och icke-bindande att använda denna möjlighet för att kvalificera eventuella intressen från dina kunder och hjälpa till att få affären avslutad.

Lokal närvaro

Vi har försäljningskonsulter i alla fyra nordiska länder, så kontakten kan ske på ditt lokala språk. Det ger oss också möjlighet att t vara nära kunderna i förhållande till ett eventuellt kundmöte och ger oss en bättre förståelse för deras specifika behov och kulturella skillnader.

Få hjälp av en expert för att bedöma "hela kunden" och hans omgivning

Våra försäljnings konsulter är experter på kontorsergonomi - både i allmänhet och naturligtvis i förhållande till Contour Design: s produkter. Vi har erfarenhet av att titta på "hela kunden" inklusive deras omgivning: fysisk smärta, hur deras skrivbord fungerar, skrivbordsstolen, skärmplacering, mus och tangentbord. Er belysning optimal? Hur är det med buller? Sitter du i rad? Är det för varmt, för kallt?. Vi kan också - förutom att rekommendera Contour Designs produkter - hjälpa till med förslag på förändringar i hållning, dela förslag på övningar och mycket, mycket mer.

Försök & köp

Förutom ovanstående alternativ skulle vi också vilja erbjuda din kund en gratis Try & Buy -period, men låt oss avrunda nne -alternativet när vi förhoppningsvis pratar om.

Kontakt

Kontakta en av kundspecialisterna nedan för ett icke-bindande samtal och möjlighet till ett möte mellan dig, din kund och Contour Design.

Alternativt kan du fylla i formulär ett så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att höra hur vi bäst kan hjälpa dig att öka din konturdesignförsäljning.

Charlotte Jakobsen

Danmark

Mobil: +45 53 61 07 47

Kontakt

Ewa Karlsson

Sverige

Mobil: +46 726 010 741

Kontakt

Lotta Heinmar

Sverige

Mobil: +46 790 06 66 81

Kontakt

Trond Næss

Norge

Mobil: +47 97 41 07 03

Kontakt

Maija Korpi

Finland

Mobil: +358 457 201 227

Kontakt