ALSO's Microsoft E-learning Portal

ALSO:s Microsoft E-learning Portal är en innehållsrik kunskapsbas som hjälper ALSO-partners att lära sig mer och höja sin kompetens för att öka värdet på deras tjänsteutbud.


E-learning logga in

ALSO's Microsoft E-learning Portal

Det börjar alltid med en inloggning. Portalen är exklusiv för ALSO-partners och kan nås antingen med hjälp av dina inloggningsuppgifter för ALSO-webbutiken eller genom att skapa ett konto.

Om du redan är inloggad i webbshoppen krävs ingen ytterligare inloggning . Så enkelt är det.

Är du inte en ALSO Partner ännu?

Bli Cloud Partner och få tillgång till ALSO Webshop:
Registrera dig för att bli en ALSO-partner

Är du redan en ALSO-partner? Kom igång med ALSO Cloud Marketplace:
Anmäl dig till ACMP

Vad hittar du i e-Learning-portalen?

En enorm mängd utbildningsinnehåll och material under ett och samma tak. Det är enkelt att söka och du hittar säkert rätt kurs för din yrkesutbildning

Microsoft Learn

Utveckla efterfrågade tekniska färdigheter med den kostnadsfria och interaktiva utbildningsplattformen Microsoft Learn.

Innehållet fokuserar på att öka dina kunskaper i populära Microsoft-produkter som Microsoft Copilot, Microsoft Teams, Azure, Microsoft 365, Power Platform, Microsoft Dynamics och många fler.

ALSO innehåll

Vi har valt ut de främsta experterna inom området för att exklusivt leverera anpassade kurser för ALSO-partners, vilket säkerställer en personlig och lyhörd inlärningsupplevelse.

Du kan förvänta dig att hitta värdefullt material och kurser som är tillämpliga på verkliga kundanvändningsscenarier. Kurser på engelska, tyska, italienska, spanska, franska, polska, nederländska, svenska med mera.

Våra utbildningsalternativ omfattar instruktörsledda live-sessioneronline, allt från entimmessessioner till endags- eller utökade 5-dagarsutbildningar. Dessa kurser ger interaktiva och omfattande inlärningsupplevelser.

Våra on-demand-webinars erbjuder kortare, mer kompakta sessioner som kan nås när som helst, med bekvämligheten att återkomma till innehållet när det behövs.

För en sömlös och vägledd inlärningsresa erbjuder vi inlärningsvägar med anslutna on-demand-videor, vilket eliminerar behovet av att söka efter enskilda komponenter. Utforska dessa varierade utbildningsmöjligheter som är skräddarsydda för olika preferenser och behov inom vår omfattande utbildningsplattform.

Börja utveckla din molnverksamhet.

E-Learning logga in