Dina arbetsredskap för 3D-, ljud-, foto- och videoprogram

Multimedia Controller PRO v2

Contour Multimedia Controller PRO v2 är det perfekta redskapet för att öka din produktivitet när du arbetar med video-, ljud- och fotoredigering på PC eller Mac.

LADDA NED DATABLAD

Multimedia Controller Xpress

Multimedia Controller Xpress är mobil, lätt och kostnadseffektiv och gör att du kan redigera dina digitala tidslinjeprojekt med stor precision. Den kan också ge dig ett bättre arbetsflöde i populära ordbehandlare när du är på språng.

LADDA NED DATABLAD

De perfekta följeslagarna för multimediaredaktörer

Båda dessa shuttleprodukter har ett fjäderbelastat jog-hjul och en shuttle-skiva. Detta möjliggör tidslinjescrubbing med variabel hastighet.

Snabba upp
ditt arbetsflöde

Vårt jog-shuttle-hjul och anpassade genvägsknappar gör dig mer produktiv än någonsin.

100+ anpassningsbara program

Shuttle levereras förinstallerad med inställningar för över 100 applikationer och har möjlighet att skapa genvägar till vad som helst.Den perfekta matchningen

Skapa 3D i världsklass med Adobe Substance 3D-sviten
och en Multimedia Controller från Contour

#Madewithsubstance

#Designer

#Madewithsubstance

#Sampler

Skapad med Substance 3D

Läs mer

3D-design är inte längre bara något för spelvärlden och Hollywoodproduktioner – i dagens marknadsföringslandskap används 3D precis överallt.

Adobe Substance 3D ger dig ett ekosystem av program och innehåll som inkluderar tillgång till Adobes 3D-arkivbibliotek och möjligheten att designa och konvertera bilder till 3D. Skapa textur på resurserna och rendera scenerna intuitivt. Du kan även koppla upp arbetsflödet till Adobe Creative Cloud-apparna.

#Madewithsubstance

#Painter

#Madewithsubstance

#Painter

Oändliga möjligheter och kombinationer precis vid fingertopparna

ADOBE VIP-C Substance 3D Collection Multiple Platforms

Mer information