Som HP-återförsäljare vill du självklart kunna köpa in produkter till dina kunder till bästa möjliga priser. Det har vi stor förståelse för och därför har vi tagit fram ett nytt program för våra partners i de nordiska länderna: HP Smart Buy. Med detta program vill vi göra det ännu enklare för dig som är partner till HP att göra affärer med oss.


Vad är HP Smart Buy?

HP Smart Buy är ett program som låter dig köpa in utvalda HP-produkter till konkurrenskraftiga priser och därmed skaffa dig en konkurrensfördel. Programmet är särskilt framtaget för våra samarbetspartners i de nordiska länderna och produkterna är noga utvalda av våra produktchefer för att säkerställa att de i möjligaste mån uppfyller dina och dina kunders önskemål. Vi följer kontinuerligt upp dessa produkterbjudanden och tillhörande priser. På så sätt kan vi vid behov göra de justeringar som krävs för att säkerställa att vårt sortiment alltid är konkurrenskraftigt.


Framtaget för små och medelstora företag

HP Smart Buy är särskilt utvecklat för återförsäljare som riktar sig till små och medelstora företag. Vi vill helt enkelt ge de mindre företagen en möjlighet att köpa de bästa möjliga produkterna – från en leverantör de litar på. Det är de värda. Vidare kommer vi göra det enkelt för dig som har kunder i denna målgrupp att välja rätt produkter. På så sätt kommer du att kunna sälja HP-produkter till dina kunder med god förtjänst under lång tid framöver. När vi väljer ut produkterna fokuserar vi självklart på produkter som passar små och medelstora företag, och särskilt produkter från 400- och 600-serierna.

Fördelarna med HP Smart Buy

Speciellt utvalda produkter för HP-återförsäljare som riktar sig till små och medelstora företag.

Utvalda HP-produkter till förmånliga priser.

Vi följer kontinuerligt upp dessa produkterbjudanden och priser så att du kan fortsätta vara konkurrenskraftig.

HP Smart Buy gör det lättare för dig att veta vilka produkter du ska satsa på.

Du får bonus på varje HP Smart Buy- produkt du säljer.

Utnyttja fördelarna med HP Smart Buy och öka dina marginaler på utvalda HP-produkter!

Köp här