Intel NUC förändrar datorn till ett gör-det-själv-projekt


För några år sedan upptäckte Intel att intresset för stationära datorer föll. Det var inte så lätt att sälja stationära datorer som på 90-talet. Intel var därför tvungen att göra något och bestämde sig för att blanda stationärt och modern datorteknik. Resultatet blev Intel NUC-serien. NUC står för Next Unit of Computing och är Intels svar på Barebones. Det är en delvis monterad dator som endast består av en processor, moderkort och strömförsörjning.


Den särskiljer sig från andra desktops där allt från hårdvara till programvara är valt i förväg. Det är en klar fördel för dig att dina kunder nu har möjlighet att anpassa sin dator utefter deras behov, då de får användning för din expertis och vägledning kring vad de ska använda för att bygga den perfekta datorn.


Liksom med gör-det-själv-produkter från andra branscher är samarbetet den viktigaste aspekten. Kunderna behöver trygghet och god vägledning om de ska lyckas med ett gör-det-själv-projekt som Intel NUC är.


Kundernas enda begränsning är deras fantasi och kunskap. Med din expertis finns det inga gränser för vad dina kunder kan bygga med NUC-serien, vilket gör serien väldigt mångsidig. Intel har gjort det väldigt enkelt och lättfattligt.

Kundernas enda problem är de många alternativen

Urvalet är stort och kunderna behöver hjälp med att hitta en bra NUC-modell. Det kräver att du har bra gehör för deras behov och om du är det så kan du skapa en skräddarsydd dator till en lägre kostnad än en färdig dator.


Programvara du känner till

Du behöver inte oroa dig för att den inte kan köra Windows 10. Flera modeller har Windows 10, så du kan också få till dina kunders NUC.


Den får plats överallt

Med sin 10 cm bredd och 4 cm höjd tar den inte stor plats.

Handla här

Tävling

När du har köpt en Intel NUC har du möjlighet att delta i vår tävling om 2st Sonos One!


Tävlingsvillkor

  • Rita av en NUC och skicka till brian.duelund@also.com
  • Du har rätt att skicka in 1st teckning per inköpt NUC från och med den 12/11 2018 till och med den 14/1 2019
  • 2 st Sonos One (värde ca 2 448 SEK) delas ut till totalt 2 vinnare
  • En jury kommer att välja de bästa 2 teckningarna och vinnarna kommer bli kontaktade direkt
  • Tävlingen löper ut den 14/1 2019 kl 16.00
  • Vinnaren är själv ansvarig för inbetalning av ev vinstskatt till Skatteverket i enlighet med gällande lagstiftning

Relaterade produkter

Kontakt