Förbättrad inlärning med flera moduler med HPs första omvandlingsbara Chromebook™ för utbildning

Skriv om reglerna med tåliga, flexibla HP Chromebook x360 11 Education Edition, som är utformad för studenter och lärare med tillförlitlig digital inlärning och meningsfullt samarbete samt hanterbarheten, säkerheten och användarvänligheten hos Chrome OS™.

Skriv om reglerna med HP Chromebook x360 11 Education Edition, som är utformad för studenter och lärare med tillförlitlig digital inlärning och meningsfullt samarbete.

Handla här

Robust klassrum utan att ta plats

Var redo för skoldagen med den senaste Intel®-processorn som har upp till 8 GB minne och lång batteritid i en tunn design med Corning® Gorilla® Glass 3, gjutet industrigummi och ett tangentbord som tål mindre spill.

Anpassningsbar för alla inlärningsmetoder

Ge eleverna möjlighet att trycka på tangenter, peka, skriva , avbilda och rita med hjälp av en skärm som kan vridas 360 grader och dubbla kameror som tillval. Skapa innehåll i läge för bärbar dator, samarbeta i stående läge, dela och presentera i vinklat läge och läs, skriv och rita i läge för datorplatta.

Intuitiv penna och pekskärm

Kommentera , lös matematiska problem , gör anteckningar och lär dig språk direkt på skärmen med integrerad förstklassig pekteknik. Den batterifria digitaliseringspennan Wacom EMR har stöd för naturlig skrivinlärning och funktionen för handflateavvisning, som bidrar till att förhindra oavsiktliga inmatningar.

Handla här