Upplev ultimat produktivitet med Philips UltraWide-skärmar

På dagens arbetsplatser ökar kraven på oss att ständigt prestera högkvalitativt arbete, och utföra uppgifter som blir alltmer tekniskt avancerade.

Omfattande kalkylblad, till exempel, har en tendens att fylla upp mindre skärmstorlekar och skapa en minst sagt frustrerande vardag. I Philips nylanserade serie med skärmar på 34"-40", kombineras större skärmar med användbara funktioner för att skapa en omfattande lösning för ökad arbetsflödeseffektivitet.

Philips UltraWide-serie förenar större skärmstorlekar med kristallklar upplösning och djup färgintensitet, vilket är utmärkt för att fånga upp detaljer. Utvalda skärmar levereras också med en inbyggd Windows Hello-driven webbkamera*, och strömlinjeformad USB-C-anslutning*.

Att investera i en UltraWide-lösning från Philips kan ha flera fördelar för dig.

För många kan friheten som en skärm i 34"-40"-tums-området ta bort många hinder som begränsande skärmstorlekar skapar. Tillsammans med extra funktionalitet och fokus på komfort står användarupplevelsen i fokus.

Hitta rätt lösning för dig och investera i en Philips UltraWide-skärm idag!

40B1U5601H/00 40-tums skärm med USB-C-anslutning ger både utmärkt prestanda och användbarhet. Genom att kombinera kristallklar IPS-upplösning (3440x1440 WQHD) med en integrerad webbkamera skapar den en ultimat arbetsstation.

Köp här

40B1U5600/00 40-tums skärm med USB-C-anslutning är utrustad med kristallklar IPS-skärm (3440x1440 WQHD), vilket kombinerat med hastigheten och användbarheten av USB-C ger en utmärkt användarupplevelse.

Köp här

Förenkla din vardag, investera i Philips UltraWide.

Se och köp produkterna här

34B1U5600CH/00

Förenkla din vardag med denna böjda 34-tums skärm med QHD-upplösning och USB-C-anslutning. Utrustad med en inbyggd 5 MP webbkamera med brusreducering, RJ45 Ethernet, och ergonomisk justerbarhet för en sann allt-i-ett-lösning.

Köp här

346P1CRH/00

Upplev äkta användbarhet och prestanda med denna böjda 34-tums WQHD-skärm från Philips. Den levererar både skarpa och fantastiska visuella upplevelser och USB-C-funktionalitet, en säker pop-up-webbkamera och HDR400.

Köp här

346B1C/00

Denna böjda 34-tums skärm levererar en rymlig display med skarpa och jämna WQHD @ 100Hz visuella upplevelser. Den använder USB-C för höghastighets- och en-kabel-anslutning för sann användbarhet.


Köp här

346E2LAE/00

Denna skärm kombinerar högupplösta visuella upplevelser i panorama med en allt-i-ett nyttoeffekt. Den levererar WQHD @ 100 Hz för en skarp och jämn bildkvalitet, tillsammans med en höghastighets USB-C-anslutning för en utmärkt användarupplevelse.

Köp här