Kära partner,

Vi presenterar Rewards Hub - plattformen som är utformad för att göra din upplevelse med marknadsföringskampanjer bättre och enklare än någonsin tidigare - och för att belöna dig för ditt fortsatta hårda arbete, lojalitet och fantastiska prestationer!

Hubben kommer att komplettera det centrala incitamentscentret för att driva lokala Dell Technologies-ledda och distributörskampanjer i Central- och Nordeuropa, på en konsoliderad plats.

Online-dashboard med alla aktuella och tidigare Dell-marknadsföring incitament kampanjer.

En omfattande katalog med presentkort som du kan lösa in med dina poäng.

Kvartalsvisa belöningsutskrifterför varje kampanj med deadlines för inlösen.

Vårt supportteam för incitamentsprogram är redo att svara på alla frågor du kan ha inom 48 timmar efter att du ställt dem.

I Rewards Hub kommer dina intjänade belöningar att vara i form av poäng (och/eller andra priser om så anges).

1 poäng = 1 dollar

Detta ersätter hur du tidigare fått belöningar (du kommer intelängre att få presentkort skickade manuellt till dig). Och ännu bättre, nu kan du spara eller använda dina poäng fram till slutet av räkenskapsåret 2022 (januari 2023).

Portalen ger dig möjlighet att lösa in dina intjänade belöningar från ett urval av populära återförsäljare som finns listade i Rewards Hub's detaljhandelskatalog.

Registrera dig på vår belöningsportal
och börja tjäna belöningar idag!

De första 400 auktoriserade partners i Central- och Nordeuropa som registrerar sig kommer att få en $50 registreringsbonus var!

Poängen kommer att laddas upp inom 24 timmar efter registrering.

Så fungerar det

Don't forget to register,
and start earning points today!

Register