RUGGED DEVICES


Vattentäta och stöttåliga telefoner är perfekta för dig som har en aktiv livsstil och som vill ha en telefon som inte går sönder i första taget. Passar i krävande miljöer som t.ex. inom byggbranschen, militären, industri, jord- och betongbranschen, på flygplatser, inom jakt och fiske, spedition, skidområden, hantverkare och liknande.

För att få klassificeras som Rugged måste enheten ha en robust konstruktion, tåla stötar/vibrationer, vatten (15 m i 30 minuter) och vara stötavvisande. Klassificeringen går även under namnet IP687-certifiering. Telefonerna har även testats enligt den militära standarden MIL-STD 810D8.

När vi pratar om säkerhet inom industrisektorn är det viktigt att man kan skräddarsy telefonerna så att dess begränsningar i användargränssnittet anpassas efter användaren. Detta kallas för MDM9 – Mobile Device Management. Den här funktionen är en tilläggstjänst som kan kopplas till produkten i efterhand.

Livscykeln är 2+ år vilket är optimalt i förhållande till implementering och investering i produkten.

Robusta bärbara datorer med Windows Pro


ACER ENDURO

Specialutvecklad hållbarhet som är redo för alla utmaningar

ACER ENDURO N3

Tunn, lätt och solid.

Med en vikt på bara 1,985 kg och en höjd på bara 24,85 mm är den här bärbara datorn den tunnaste och lättaste bland 14" IP53-klassen robusta datorer. Den är designad för mobila proffs som vill ge ett elegant och modernt intryck.

KÖP HÄR

ACER ENDURO N7

Denna robusta och tåliga bärbara Windows-dator, som är konstruerad för mobila anställda i fält, fungerar hela dagen oavsett var du befinner dig. Den skarpa skärmen, den kraftfulla processorn, ett dynamiskt och utbytbart batteri och säkerhetsfunktioner ger dig tryggheten att du kommer att kunna vara produktiv hela dagen.

KÖP HÄR

Rugged Phones - Ska det vara Android eller bar

RugGears högpresterande mobila enheter kombinerar beprövade hårdvaru- och kommunikationslösningar med den senaste tekniken över offentliga eller privata bredband via LTE.

RUGGEAR RG655 – ANDROID

RG655 är utvecklad med tysk precision och tål många olika extrema miljöer, inklusive upprepade smällar.

KÖP HÄR

RUGGEAR RG36O – ANDROID

RG360 har utformats med en stor PTT-knapp till vänster för enkel och omedelbar kommunikation. Enheten, som är redo för PTT-applikationer, gör det möjligt att utföra viktiga uppgifter på ett snabbare och smartare sätt.

KÖP HÄR

RUGGEAR RG170 – BAR

RG170-funktionstelefonen är utformad för omedelbar kommunikation. Enheten, som är utrustad med en anpassningsbar sidoknapp, är perfekt för PTT och låter kommunikationen flöda oavbrutet. Det är idealiskt när du vill förbättra kommunikationseffektiviteten.

KÖP HÄR

Galaxy XCover 5 kombinerar kraften hos en Octa-core-processor med 4 GB RAM, vilket ger snabba och effektiva lösningar som man kan hålla i handen. Njut av 64 GB eller öka minnet upp till 1 TB med ett microSD-kort.

SAMSUNG XCOVER 5 – ANDROID

Redo för alla förhållanden

Håll dig till uppgiften, oavsett om du är ute på fältet eller i terrängen. IP68-klassificeringen hjälper till att skydda din Galaxy XCover 5 från vatten och damm så att du slipper oroa dig för telefonen. Och den uppfyller MIL-STD 810H-standarder vilket innebär att den tål droppar.

KÖP HÄR

SAMSUNG XCOVER PRO EE

Galaxy XCover Pro är en robust mobil som är perfekt för utomhusbruk. Med de lättillgängliga knapparna kommer man snabbt åt de appar som man använder mest. Ett starkt LED-ljus visar vägen i mörkret och signalerar med en stark blixt när du får ett meddelande. Med POGO-laddningsstöd är det enkelt att alltid ha XCover Pro till hands.

KÖP HÄR

Konstruerad för att motstå stötar från upprepade fall på någon sida eller något hörn

MOTOROLA DEFY - ANDROID

Den tåliga Motorola Defy-telefonen arbetar hårt oavsett vart dagen för dig. Dammsäker, vattentät och droppsäker, den har testats till det yttersta så att du inte behöver oroa dig.

KÖP HÄR

Den ultimata jobbtelefonen från CAT som är perfekt för t.ex. lager- och byggarbete. Du behöver inte avstå från smarttelefonfunktioner, även om du har en praktisk och robust jobbtelefon. Välj din favorit bland Caterpillars smarttelefoner och njut av din nya arbetskamrat.

CAT S62-ANDROID

S62 Pro är extremt reaktiv på små temperaturskillnader och har avsevärda förbättringar i fråga om termisk bildkvalitet och skärpa. Genom det snabbare chippet, Android 10 och ett stort optimerat batteri är Cat S62 Pro den ultimata jobbtelefonen.

KÖP HÄR

CAT S42H + - ANDROID

Cat S42H + ® Smartphone är en mycket tålig telefon. I enlighet med IP68-klassningen kan den sänkas ned i vatten i 35 minuter till 1,5 m djup och MIL-STD-810G & H-godkännandena innebär att Cat S42 tål stötar, droppar, saltdimma, sand, damm, smuts och tryck.

KÖP HÄR

CAT S62 PRO - BAR

S62 Pro har en modern, robust design och skyddas av ett högkvalitativt aluminiumhölje och det senaste härdade reptåliga Corning Gorilla Glass 6.

KÖP HÄR

Robusta surfplattor - välj Android eller Windows Pro

ACER ENDURO T1

Denna kompakta och tåliga 10,1" robusta Windows-surfplatta är designad med smarta detaljhandels-, lager- och fabriksarbetare i åtanke. Certifierad enligt MIL-STD 81 OG och IP54, med en rad valfria tillbehör och programmerbara knappar som fyller ett brett utbud av funktioner i krävande miljöer.

KÖP HÄR

ACER ENDURO N3

Den tunnaste och lättaste 14" IP53-klassade robusta bärbara datorn är designad för mobila proffs som både kräver driftsäkerhet och hög säkerhet.

KÖP HÄR

ACER ENDURO T5

Denna robusta surfplatta är gjord av stötdämpande material och konstruerad för att klara av att tappas och utsättas för vatten. Som bevis på detta är har den certifierats separat enligt standarderna MIL-STD 810G och IP65

KÖP HÄR

SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE 3 EE

Galaxy Tab Actives. Stark och pålitlig både på in och utsidan – kan användas i krävande miljöer. Den pålitliga konstruktionen är vatten- och dammtät och har ett utbytbart batteri, medan Samsung DeX och förbättrad NFC ger högre produktivitet. Med justerbar beröringskänslighet, programmerbar knapp och S Pen är det bara att ta på sig arbetshandskarna och sätta igång.

KÖP HÄR

SAMSUNG GALAXY TAB ACTIVE PRO EE

Tack vare sin kraftfulla, robusta och stöttåliga design med IP68-klassning för vatten- och dammbeständighet och ett skyddsfodral kan du använda den här surfplattan var som helst: hemma, på resor eller vart livet än tar dig. Surfplattan har en stor skärm och ett löstagbart batteri som varar länge, så att du kan resa vart du vill och uppleva mer.

KÖP HÄR

RUGGEAR RG93OI

RG930i är utformad för krävande miljöer och har en enastående skärm, kraftfulla specialfunktioner och ett brett utbud av applikationer som lämpar sig för en mängd olika arbetsmiljöer.

KÖP HÄR

Klicka här om du vill veta mer

MIL-STD 81OG.

MIL-STD 810G är en serie militära kvalitetstester för att kontrollera produkternas hållbarhet. Produkterna testas vid temperaturer upp till 60 °C och ned till -21°C. Dessutom görs falltester från upp till 122 cm och ett vibrationstest vid 7,7 g per axel.

IP65

Kapslingsklassen (IP) är en uppsättning koder som anger hur mycket fast material (första siffran) och vätska (andra siffran) som kan komma in i enheten. 6 betyder totalt skydd mot damm; 5 innebär skydd mot vattenstrålar med lågt tryck från alla håll, där begränsad inträngning är tillåten.