Hållbarhet inom Philips

Hållbarhet blir en allt viktigare faktor i alla aspekter av våra liv, inklusive våra arbetsplatser. Genom att implementera hållbara metoder minskar du inte bara företagets koldioxidavtryck, utan förbättrar också de anställdas hälsa och välbefinnande, och i slutändan sparar du kostnader. Med sitt utbud av högkvalitativa monitorer i Green-serien uppfyller Philips alla dessa aspekter.

En av de mest erkända garantierna för hållbara elektroniska produkter är TCO-certifieringen. Denna certifiering syftar till att säkerställa att elektroniska produkter tillverkas med miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet i åtanke.

Att investera i en Philips TCO-certifierad monitor kan ge flera fördelar.

För det första är TCO-certifierade monitorer gjorda av miljövänliga material och processer, vilket hjälper till att minska miljöpåverkan från tillverkningsprocessen. För det andra är TCO-certifierade monitorer designade för att minimera energiförbrukningen, vilket avsevärt kan minska din elräkning över tid. Dessutom är dessa monitorer testade för högkvalitativ visuell prestanda, vilket innebär att du kan njuta av tydliga bilder av hög kvalitet utan att offra energieffektivitet.

40B1U5601H är ett perfekt exempel på en monitor som kombinerar hög produktivitet med stor hållbarhet

276B1 har både USB-C och ergonomiska faktorer för att säkerställa en tillfredsställande arbetsyta

Dessutom prioriterar Philips Sustainable monitorer anställdas hälsa och säkerhet. De är utformade för att minimera utsläpp av skadliga kemikalier och strålning, vilket kan minska risken för hälsoproblem i samband med långvarig exponering för elektronisk utrustning. TCO Certifierade monitorer prioriterar även ergonomisk design, vilket kan bidra till att minska risken för muskel- och skelettbesvär som kan uppstå vid långvarig datoranvändning.

Sammanfattningsvis är en hållbar arbetsplats inte bara bättre för miljön och medarbetarnas välbefinnande utan kan samtidigt bidra till att spara kostnader i det långa loppet. Att välja en TCO-certifierad monitor från Philips är ett stort steg mot att uppnå hållbarhet på din arbetsplats och säkerställa att produkterna du använder uppfyller strikta kriterier för hållbarhet, energieffektivitet och säkerhet.

242S9JML levererar flimmerfritt och LowBlue-läge gör arbetet lätt för ögonen och ökar din produktivitet