Contour Designs ergonomiska kontorsutrustning är perfekt för alla som arbetar många timmar på kontoret eller hemma. Rollermouse och Balance Keyboard har visat sig vara idealiska verktyg för att bekämpa smärta och obehag, samt hjälpa användare över hela världen att uppnå en hälsosam och trivsam arbetsvardag.

Contour Design introducerar nu den helt nya Laptop Riser som passar perfekt i din ergonomiska miljö, oavsett om du arbetar på kontoret eller hemma. Med Laptop Riser kan du höja din bärbara dator eller surfplatta till ögonhöjd och därmed upprätthålla en hälsosam och naturlig kroppsställning. Detta förhindrar spänningar och smärta i nacke, axlar och rygg, så att du kan arbeta bekvämt i många timmar framför datorn.

Perfekt som andraskärm

Om du spenderar många timmar på kontoret är du troligen redan utrustad med en stor skärm, en mus och ett tangentbord. Många kontorsarbetare gillar att använda sin bärbara dator som en andra skärm, och Laptop Riser erbjuder ett enkelt sätt att göra just det. Dess robusta aluminiumdesign ser inte bara bra ut - det tar också upp begränsat med utrymme på ditt skrivbord, vilket gör att du kan fokusera på dina viktiga uppgifter.

Din nya hemmakontorpartner

Att arbeta hemifrån ska inte behöva orsaka smärta och obehag. Men det gör det ibland, därför att många av oss inte har en ordentlig kontorsplats hemma. Contour Designs ergonomiska Rollermouse kombinerad med Balance Keyboard och Laptop Riser ger en perfekt miljö med din bärbara dator i ögonhöjd, vilket möjliggör en god hållning och många produktiva arbetstimmar.