ÅTERFÖRSÄLJARMATERIAL

Om du vill dela ovanstående information med dina egna kunder har vi gjort ett readymail och material för LinkedIn, du kan ladda ner här.

LADDA NER HÄR

Contour Designs ergonomiska kontorsutrustning är perfekt för alla som arbetar många timmar på kontoret eller hemma. Rollermouse och Balance Keyboard har visat sig vara idealiska verktyg för att bekämpa smärta och obehag, samt hjälpa användare över hela världen att uppnå en hälsosam och trivsam arbetsvardag.

Contour Design introducerar nu den helt nya Laptop Riser som passar perfekt i din ergonomiska miljö, oavsett om du arbetar på kontoret eller hemma. Med Laptop Riser kan du höja din bärbara dator eller surfplatta till ögonhöjd och därmed upprätthålla en hälsosam och naturlig kroppsställning. Detta förhindrar spänningar och smärta i nacke, axlar och rygg, så att du kan arbeta bekvämt i många timmar framför datorn.

KÖP HÄR

En perfekt lösning för skärm nummer två

Du har förmodligen redan en stor skärm, en mus och ett tangentbord. Många kontorsanställda använder sin bärbara dator som en extra skärm, och med en Laptop Riser är det ännu enklare, och det tar minimalt med utrymme på ditt skrivbord.

Din nya hemmakontorspartner

Att arbeta hemifrån ska inte orsaka smärta eller obehag. I kombination med ett Balance Keyboard och en RollerMouse ger Contour Designs ergonomiska Laptop Riser en perfekt ställning med en bärbar dator i ögonhöjd, vilket säkerställer en bra arbetsställning och många produktiva arbetstimmar för dig.