Den optimala säkerheten underlättar arbetslivet för överbelastade IT-avdelningar. Kaspersky Endpoint Security Cloud ger omfattande och problemfritt skydd för små och medelstora företag som vill skydda sig mot kända och okända hot - inklusive ransomware och andra attacker. KES Cloud ställer inga krav på företagets tid eller budget. Låt dina kunder få direkt skydd genom att installera Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus nu.


Så enkelt är det


Vill du också erbjuda dina kunder ett fullständigt skydd av sin verksamhet?

Du kan nu anmäla dig till Kasperskys webinarie och lära dig hur du kan erbjuda dina kunder ett fullständigt skydd av sin verksamhet utan att kompromissa med sin tid, IT-resurser eller budget. KES Cloud Plus är en totallösning för företag som vill täckas optimalt i säkerhet.

Webbinariet leds av Simon Gaetke, Partner Account Manager.

Anmäl dig till webinariet här

Du kan också få en introduktion och recension av Cloud Plus här


Enkel cybersäkerhet för företag

Ge dina kunder optimal IT-säkerhet och hjälp dem att driva en sömlös verksamhet.

Mindre företag har inte alltid råd, eller kan motivera, en investering i en affärssäkerhetslösning och det gör dem till ett särskilt attraktivt mål för organiserade cyberbrottslingar. Med Kaspersky stöds företaget av marknadens bästa Endpoint Security, vilket säkerställer skydd från en av de mest testade och erkända säkerhetsleverantörerna. På så vis får företaget är full cybersäkerhet och kan helt enkelt koncentrera sig på att tillhandahålla bästa service till sina kunder. Kaspersky Endpoint Security Cloud skyddar och kontrollerar alla typer av enheter.

Med Kaspersky Endpoint Security får du endpoint-skydd från en av de mest testade och erkända säkerhetsleverantörerna.

Få det bästa skyddet med Kasperskys produkt med hög säkerhet, Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus.


Du kan också gå direkt till webbshoppen där du kan köpa produkterna och få en guidad rundtur i Kaspersky Endpoint Security Cloud Plus

Se årliga licenser i webbshoppen här Eller visa månadslicenser här


Få mycket mer kunskap om IT-säkerhet med Kaspersky

Kaspersky håller en serie webbinarier i juni, vilket kommer att göra dig mycket klokare på om och hur du med Kaspersky IT-säkerhetstjänster kan erbjuda dina kunder den bästa säkerheten i deras verksamhet. Här går vi igenom följande tjänster:

 


Om du vill veta mer om dessa tjänster och få en genomgång av Kasperskys säkerhetsportfölj, kontakta vår specialist på ALSO


Magnus Drewsen

Product Sales Specialist, Cloud Software
Stockholm
+46 768 34 00 66
Magnus.Drewsen@also.com