Hitta den perfekta HP -skärmen för ditt kontor eller hemmakontor

HPs stora utbud av skärmar gör att dina kunder kan hitta den perfekta skärmen för deras behov. Utbudet erbjuder bland annat skärmar med fokus på ergonomi och hälsa för den kreativa typen, produktiva typen och de med tunga administrativa arbeten.

Köp hä

Z-Displays

Denna bildskärmsserie erbjuder bland annat på enastående färgnoggrannhet och perfekt bild för den kreativa användaren. Seriens bredaste böjda skärmar ger panoramautsikt, som är perfekta för användaren som måste hoppa runt mellan olika program och stora excelark.

Köp här

E-Displays

Ett möte mellan stil och substans i en tunn, ny profil. HPs skärmar för affärsanvändning erbjuder enastående ergonomisk flexibilitet och funktionalitet. Denna serie ger dina kunder möjlighet att öka produktiviteten med ostörda vyer.

Köp här

ProDisplays

Denna serie har skarp QHD -upplösning och extra bred betraktningsvinkel. Denna ultratunna skärm med mycket smala kanter på tre sidor finns till ett bra pris med praktiska HDMI- och VGA-anslutningsmöjligheter.

Köp här

E27u - Display

Få ut det mesta av ditt arbete genom att ladda din dator med en USB-C®-kabel direkt från din bildskärm. Gör det enkelt att arbeta hela dagen med denna display, eftersom dina kunders hälsa är i fokus med optimerad ergonomi.

Köp här

EliteDisplay

Med HP dockningsskärmar kan dina kunder få en enkel och elegant arbetsyta. Den kan snabbt ansluta, driva enheter och hålla videokonferenser.

Köp här