Eftersom COVID -bestämmelserna börjar lätta, förbereder sig företag för att komma tillbaka till kontoret igen. Mångsidigheten är blir så viktig nu när vi växlar mellan vårt hem och kontor oftare. Tack och lov har Trust smarta lösningar för att stödja denna hybridform av arbete.

Visa hela sortimentet

Oavsett om du arbetar hemifrån eller på kontoret är det viktigt att du kan ha en produktiv och bekväm arbetsdag. Trust erbjuder högkvalitativa, prisvärda, professionella tillbehör för bärbar dator, PC och mobil. Utformad för daglig användning och uppfyller alla affärsbehov.

B2B KANALENS EXKLUSIVA PRODUKTER

Med fokus på kvalitetsprodukter erbjuder Trust tillförlitlig utrustning exklusivt för B2B-kanalen. B2B-kanalens exklusiva sortiment består av ”måste-ha” tillbehör för en produktiv arbetsupplevelse som stödjer både arbete hemifrån och från kontoret. Alla B2B-exklusiva produkter kommer i brun låda, lätt att öppna och hållbar förpackning.

Visa hela sortimentet

VIDEOKONFERENSER

Det nya sättet att arbeta innebär ett nytt sätt att göra affärer, samarbeta och kommunicera. Vi är inte längre knutna till en plats. Med våra allt-i-ett-plug-and-play-VC-lösningar kan du förvandla alla små till medelstora mötesrum till videokonferensrum av hög kvalitet.

Visa hela sortimentet