Som att mötas ansikte mot ansikte – men på distans.

Kreativa möten i mötesrum med en whiteboard minns man knappt hur det var, men behovet av bra samarbete finns kvar – med nya IdeaHub blir det lättare!

Ideahub är ett allt-i-ett-utrustning för det smarta mötet med pekskärm, kamera, mikrofoner och högtalare. Utformad för att passa alla typer av kontor oavsett om du är på ditt hemmakontor i eller i en större lokal.

IdeaHub inkluderar intelligenta funktioner för att skriva och dela direkt på skärmen så väl som högupplöst ljud & bild. Den passar in i överallt och omvandlar praktiskt konferensrum, kontor och öppna kontorsområden till smarta utrymmen där du kan dela, presentera och arbeta tillsammans på ett effektivt sätt.

Den levereras med AI-funktioner, till exempel virtuella Acoustic Baffle, som hjälper till att brusreducera samtalen. Samtidigt justerar AutoFrame automatiskt kameravinkeln utifrån konferensrummets utformning och antalet deltagare i mötet. Genom att använda 12 mikrofoner och 4K-kamera kan IdeaHub automatiskt lokalisera den person som pratar i en radie på 8 meter. Det bredare frekvensbandet för överföring garanterar kristallklart Hi-Fi-ljud hos alla mottagare.

Vill du veta mer?

Kontakta vårt AV team Anmäl dig till vårt webinarie den 22 mars

Perfekt för digitalt samarbete

IdeaHub integrerar samtalsfunktionalitet, whiteboard, och videokonferens man kommer åt olika applikationer för att möjliggöra digitalt teamamarbete. Allt kan uppnås med bara en kabel.

Blandning av konst och Teknologi

IdeaHub förkroppsligar enkelhet tack vare en tunn, minimalistisk design, en perfekt balans mellan teknik och estetik. Det är en utmärkt alternativ för moderna arbetsplatser, för till exempel mötesrum, kontor, öppna kontorslösningar och utställningshallar.

Naturlig handstil

Huaweis unika intelligenta skrivande algoritmen är det lika enkelt att skriva på skärmen som att skriva med penna och papper.
Med intelligent skrivigenkänning, identifieras automatiskt ord, siffror och diagram

Praktiskt taget ansikte mot ansikte

Med den inbyggda 4K-kameran och 12-mikrofonuppsättningen, kombinerat med Huaweis audiovisuella algoritm, gör att du får uppleva varje möte på bästa sätt.. Akustisk baffel plockar upp ljud inom ett bestämt område och blockerar bakgrundsljud för bättre möteskvalitet.

Mathias Alm
Mathias.Alm@also.com
+46 702 37 81 60