1. Tillbaka


Förhöj samarbetet med HP och Poly

Din inkörsport till förbättrade hybridarbetslösningar

Öka hybridarbetet nu


Maximera dina vinster med HP Attach-tillbehör och service

Utöka dina erbjudanden och förbättra dina kunders upplevelse genom att integrera HP Attach-tillbehör och tjänster i deras HP-maskinvarulösningar. Vårt utbud av utrustning från HP, nu inklusive Poly premium-headset för företag, gör att du kan bygga omfattande hårdvaru-ekosystem som stödjer överlägsen prestanda i en hybrid arbetsmiljö.


Utöka ditt utbud

Bli den betrodda One-Stop-återförsäljaren

Vi har handplockat ett urval av HP-tillbehör för att stärka din tillväxt och etablera ditt rykte som en pålitlig helhetsleverantör. Vår portfölj inkluderar:

Viktiga tillbehör

Erbjud kunder dem oumbärliga tillbehören, tillgängliga för omedelbart köp.

Produktivitets- och samarbetsverktyg

Merförsäljning av tillbehör som stärker hybridarbete, med vårt nya tillskott, Poly premium businessheadset.

Lås upp belöningar med bonusklubbpoäng

Tjäna Bonus Club Points med varje kvalificerad transaktion som involverar HP-maskinvara, kringutrustning och Poly-lösningar. Samla poäng för att få tillgång till ett brett utbud av exklusiva erbjudanden, vilket förbättrar din köpresa och tillför ett betydande värde till varje transaktion.


Börja tjäna belöningar


Paketera tillbehören för en komplett HP-upplevelse

Tillhandahåll ett sömlöst paket med HP-hårdvaruförbättringar, inklusive bildskärmar, Care Packs och Poly-produkter, så att dina kunder har allt de behöver.

Effektivisera dina hårdvaruförsäljningar

Med integrerad perifer merförsäljning placeras viktiga tillbehör vid försäljningsstället, vilket förbättrar försäljningsupplevelsen och ökar dina intäkter. Välj och marknadsför HP-maskinvara och kringutrustning och kombinera dem med Poly-produkter för ett oslagbart paket. Denna kombination av Poly och HP-tillbehör och tjänster låter dig uppnå två mål samtidigt: öka vinsterna och optimera kundnöjdheten. Utnyttja dessutom ALSOs anpassade support för personlig assistans.


Köp nu och tjäna bonusklubbpoäng


Villkor gäller. Endast poäng intjänade på kvalificerade transaktioner.