ALSO och Huawei


ALSO:s expertis kombineras med Huaweis kunskap och krav för höghastighetsnätverk, molntjänster och andra viktiga områden där produkter och system från Huawei passar in.

Läs mer om några av de viktigaste områdena nedan oavsett om du behöver nätverks- eller lagringslösningar för alla dina anslutna enheter, digital kraft för säkerhetskopiering av dina system eller smarta samarbetsverktyg online eller offline.

Det finns inga gränser.

HUAWEI eKit Nätverksprodukter


Huaweis eKits är en omfattande uppsättning lösningar som är skräddarsydda för att katalysera den digitala omvandlingen för små och medelstora företag (SMF). Dessa kit omfattar hårdvara, mjukvara och tjänster, som utnyttjar banbrytande teknik som cloud computing, AI, IoT och big data analytics. Med eKits kan små och medelstora företag snabbt anta digitala verktyg för att förbättra effektivitet, innovation och konkurrenskraft i dagens digitala landskap, vilket driver hållbar tillväxt och framgångKampanjerVilka är Huawei?

Huawei är ett oberoende, privatägt företag som levererar informations- och kommunikationsteknologi (ICT).

Allt som Huawei utvecklar och levererar till våra kunder är säkert, pålitligt och har varit så konsekvent under 30 år.

Huawei grundades 1987 i södra delan av den kinesiska staden Shenzhen. Sedan dess har de i vuxit till att bli världens största leverantör av telekommunikationsutrustning och den näst största leverantören av mobiltelefoner.

Huawei sysselsätter 180.000 anställlda i mer än 170 länder. De är marknadsledande i Kina och många andra änder i Europa, Asien och Afrika. Mer än 3 miljarder av världens befolkning använder Huaweis produkter och tjänster för att ringa, skicka textmeddelanden eller surfa på Internet.

ALSOs Huawei specialists are prepared to assist

Kontakta våra Huawei-specialister om du har en fråga eller behöver ett bollplank
i samband med utvecklingen av din försäljning och