Fujitsus LIFEBOOK U7x7 ultrabook serie har allt som professionella IT-användare kan önska sig. Med tre olika storlekar (12,5", 14" og 15,6") är LIFEBOOK U7x7 serien både lätt och robust och uppfyller fleksibilitetskraven på "go-anywhere", som nutidens mobila användare efterfrågar.

FUJITSU LIFEBOOK U7x7 ultrabook

Rent nöje för dina användare. Och din IT-avdelning
Tänk om man kunde hitta en balans mellan den hårdvaran användarna vill ha (ta med överallt, smart utseende, lättillgänglighet, bra prestanda och färre kablar) med säkerhet och hanterbarhet som din IT-avdelning vill ha? Det kan man: med FUJITSU Notebook LIFEBOOK U7-familjen.

FLEXIBILITET I FOKUS

LIFEBOOK U7x7 har ett batteri som räcker en hel arbetsdag. Fujitsu har gjort det möjligt at uppgradera harddisk och minne via notebooken, utan att påverka garantin. LIFEBOOK U7x7-s alla modeller har inbyggd DisplayPort, VGA-kontakt, USB port och LAN i full storlek - Kort sagt, slut med besvärliga adaptrar.

Stilig matt, magnesium design

SÄKERHET

Med den nya ultramobila notebook-familjen har Fujitsu tagit ett steg längre för att säkerställa att LIFEBOOK U7x7-modellerna – och användardata - skyddas mot stöld och obehörig åtkomst. Serien kommer med avancerade säkerhetsfunktioner, bland annat en integrerad smartkortsläsare och TPM 2.0 och ett urval av fingeravtrycksläsare eller Fujitsu Palmsecure teknik för att autentisera användare utan lösenord.

Möjligheter med PalmSecure teknologi.