Spelindustrin är en av drivkrafterna för innovationer inom IKT. Lusten att skapa realistiskt fotoinnehåll och skapa världar, där människor kan röra sig som i verkliga livet, har drivit den faktiska hårdvaran till sina gränser och nära gränsen av dess möjligheter. Det har lett till många innovationer inom IT-industrin. Tekniken går snabbt framåt, det är inte alltid lätt att hänga med I utvecklingen. Det är här vi vill ge dig lite hjälp och hålla dig informerad om de faktiska nyheterna och hur det påverkar på ditt företag.

NYA SÄTT ATT SPELA!
NÅ EN NY NIVÅ MED DESSA PRODUKTER:

DEVICES

> Läs mer

Tack vare bättre energibesparande teknik och effektivare hårdvara kan kraftfulla bärbara datorer köra upp till 10 timmar. De integrerade skärmarna har blivit snabbare, ljusare, med mer levande färger och bättre för spel. Skrivbordsdatorer som är små som en skokartong, kan köra ett spel i högsta kvalitet och med jämna bildhastigheter. I dag spelar storleken ingen roll. Stora tillverkare har speldatorer med vattenkylning och RGB-blixteffekter.

Shoppa nu

SKÄRMAR

> Läs mer

Ett bredare bildförhållande som 16: 9 används mer och mer av våra gamers. Högre upplösningar över full HD, med snabbare uppdateringshastigheter och lägre responstider är ett måste för spelare. AMD och Nvidia, har också optimerat kommunikationen mellan grafikkort och monitor, med tekniker som Freesync från AMD och G-Sync från Nvidia. Dessa anpassningsbara synkroniseringar skapar en bättre spelupplevelse genom att minska visningsfelen.

Shoppa nu

KOMPONENTER

> Läs mer

Här hittar du allt en spelare behöver. Snabba grafikkort eller budgetvänliga modeller. Moderkort och CPU: er med den senaste eller mest pålitliga tekniken. RAM med höga frekvenser och låga latency. HDD för hög kapacitet eller SSD för snabbt datautbyte. Strömförsörjning för höga energikrav och effektivitet. Små formfaktorfall eller stora torn. Alla konfigurationer behöver också en perfekt passande kyl-lösning.

Shoppa nu

CLOUD GAMING

> Läs mer

När vår värld blir mer och mer digital förändras spelmarknaden oåterkalleligt från fysisk till digital. Bland de olika digitala gamingmöjligheterna, väljer över 200 miljoner människor cloud gaming eftersom det gör det möjligt att spela från vilken enhet som helst och överallt. Detta är anledningen till att cloud gaming-marknaden förväntas växa från ett marknadsvärde på 2B $ idag till 8B $ 2025.

Läs mer

Här ser du de för närvarande hetaste produkterna i spelsegmentet:


Är du intresserad?

Kontakta vårt team och vinn ditt nästa spel med våra spelprodukter