Magnifikt landskap. Magnifik skidåkning. Resan går till Österrike. Ska du gå med?

Väx din Lexmark försäljning och vind biljetter till Zell Am See skidresa!

Regler

Det är alltid bra att sälja Lexmark. Men just nu är det extra bra.

Om du växer din Lexmark försäljning kan du kvalificera dig för en skidresa till Zell Am See i Österrike 13-17. mars 2019 och uppleva magnifika landskap, skidåkning och ett tyroler stadsliv.

Vi har 20 biljetter redo för de skandinaviska partner som köper mest Lexmark * hos ALSO (Nettoomsättning inklusive distributörs uplift. Minimum 469000,- SEK) under perioden 1.9.18 - 31.12.18.

Varje biljett inkluderar transport, hotell, mat / dryck, liftkort och uthyrning av utrustning.Det är en gruppresa med andra Återförsäljare samt representanter från både ALSO och Lexmark.Varje biljett har ett värde av 19.500, - SEK per. person. Priset kan därefter inte bytas ut för en annan resa eller pengar. Vi noterar att mottagaren av nÅgra priser och presentkort, etc. har skyldighet att lämna upplysningar till skattemyndigheterna. Presentavgiften och skyldigheten att lämna information bärs av mottagaren.

För att delta, ska din närmsta chef registrera dig här. Du kan få mer information på Nana Forsberg från även på 43559419 eller e-post: Nana.Forsberg@also.com .Alla deltagare informeras löpande via e-post om var de är i tävlingen och får erbjudanden på valda Lexmark-produkter.

Registrera dig här