Vad är RISE?​

RISE är Dell Technologies bonusprogram för SMB-partners. När du registrerar dig för RISE kommer du att belönas för att du köper ett stort urval av Dell Technologies-produkter hos ALSO. Du kommer att få din belöning i form av antingen en e-voucher eller kreditnota i slutet av varje Dell-kvartal.

Lättare kan det inte bli!​

Vem kan vara med i RISE?

För att vara medlem i RISE måste du vara en registrerad Dell Technologies-partner.
Om du ännu inte är Dell Technologies-partner kan du registrera dig här.​​

Om du har några frågor om detta, vänligen kontakta våra specialister.

Anledning att gå med

Upptäck möjligheterna med Dell Technologies Partner Program: flexibilitet, samarbete och innovation som driver tillväxt för ditt företag och din kundbas. Med vår breda portfölj och engagemang för framgång är vi redo att stödja din vision och gemensamma framsteg.

Läs mer om RISE på Dells RISE portal.

1

Skapad med flexibilitet

Som medlem i Dell Technologies Partner Program kan du utvidga möjligheterna du skapar och levererar för dina kunder redan nu. Du får tillgång till den bredaste portföljen av produkter och tjänster på marknaden, vilket gör det enkelt för dig att möta dina kunders behov och erbjuda dem de bästa alternativen för att tillgodose deras specifika krav.

2

Framhäv genom samarbete

Dell Technologies Partner Program handlar om effektivt samarbete och framgångsrika partnerskap. Som medlem i gemenskapen kommer vi stå bakom din vision, och samarbeta med dig för att identifiera rätt möjligheter att skapa framgång för ditt företag, dina kunder och hållbarheten redan nu.

3

Stimulera tillväxt genom innovation

Partners som investerar lite får vanligtvis mycket tillbaka. Vår enastående portfölj av produkter och lösningar inkluderar exklusiva resurser som kan lyfta ditt företag och driva tillväxt på ett enkelt sätt.

SÅ FUNGERAR DET

* Köp ’ RISE-berättigande’ Dell Technologies produkter hos ALSO, och tjäna löpande poäng​.

* Poängen kommer att omvandlas till ett kontantbelopp baserat på ditt köp under en 13-veckorsperiod ​(Dell Technologies kvartal).

* Om du tjänar extra poäng från en extraordinär RISE-kampanj läggs dessa helt enkelt till dina totala intäkter.

* När det 13 veckor långa Dell-kvartalet är över får du din kontantbelöning. Följande gäller;

  • Om du tjänar $750 (USD) eller mer under incitamentperioden kommer du att få en kreditnota att som kan användas hos din distributör (ALSO).
  • Om du tjänar mindre än $750 (USD) kommer du få en e-voucher att använda hos din distributör (ALSO).

Ingen nödrapportering
krävs

Du står för köpandet av Dell produkter och Dell Technologies​ står för resten​

Få kontinuerliga prestandauppdateringar​

Du kan när som helst gå in och se din utveckling och status på " RISE portalen"

Maximera
dina belöningar​

Utnyttja många extra kampanjer, där du t.ex. kan tjäna dubbla poäng under en period​

BONUS VID FÖRSTA KÖPET

Varje partner kan multiplicera sina belöningar med upp till 1,6 gånger, när de når vissa enhetsgränser för varje produktgrupp. Vi har också infört en ny spännande belöningsmultiplikator för Storage+.

Datorer + Bildskärmar + Periferienheter för klienter

Datorer, bildskärmar och periferienheter för klienter köpta som SnS


Aktuella RISE-kampanjer

Skala upp din fördel med RISE genom att dra fördel av alla RISE-kampanjer​

Precision Workstation

Köp här

Client Peripheral

Köp här

En förenad strategi som går ännu längre

För att framhäva nyttoeffekterna med Dell Technologies Partner Program för potentiella Auktoriserade Partners har vi utvecklat ett kreativt koncept som fokuserar på de fördelar som kan uppnås genom ett framgångsrikt partnerskap.

Vinnande Partnerskap

Vi alla uppskattar känslan när planen går som vi tänkt. Men för att leverera enastående resultat krävs noggrann hantering av många detaljer.

Genom partners som levererar världsklassprodukter och tjänster samt en smidig, innovativ och uppmärksam inställning kan din vision förverkligas på ett effektivare sätt

Stärk din trovärdighet som branschledare hos dina kunder genom att använda Dell-tjänsterna ProConsult, ProDeploy och ProSupport

Förstärk din marknadsposition med Dell Technologies rykte som en välkänd och betrodd enhet globalt.

Använd vår produktportfölj som är certifierad med ekomärken för att skapa hållbara lösningar som främjar tillväxt och framgång samtidigt som vi alla minskar vår miljöpåverkan.

Erbjud kunderna hållbara alternativ som är anpassade till deras affärs- och miljömål som en del av vårt gemensamma åtagande för att främja hållbarhet.