Som ALSO-partner har du möjlighet att ta del av vår "Grow with Lenovo 360"-kampanj, som pågår från 01.04.2022 till 30.06.2022.


Dina fakturerade ordrar från 01.04.2022 ingår, oavsett när under kampanjperioden du registrerar dig.


Kampanjen innebär i sin enkelhet att vi vill tillgodose dig som återförsäljare med bra erbjudanden och möjlighet att få en unik belöning.


Hos ALSO kan du att uppleva konceptet "Lenovo 360", där du har möjlighet att köpa tvärs över all produktområden, oavsett om det är en PC, server eller mobilitet.

Samla dina Lenovo 360 inköp hos ALSO

  • PC portfolio (PCSD)
  • Server portfolio (ISG)
  • Mobility (MBG)

Vinn en elscooter!

Vinn en av tre elscootrar.


De tre återförsäljare som ökar sin omsättning mest i förhållande till sitt tillväxtmål under kampanjperioden vinner en elscooter. Ditt företags individuella mål sätts av oss på ALSO utifrån dina inköp under samma period 2021.


Elscootrarna är av märket Inokim och har ett värde av ca 11.499 SEK ink. moms/st

Så deltar du

Villkor och steg för steg

Steg 1: Registrera dig

Vill du vara med, anmäl dig – Vi ser till att följa dina köp under perioden. När du anmält dig så kommer en av våra Lenovoexperter inom en arbetsdag kontakta dig med dina egna tillväxtmål baserade på era inköp under samma period 2021.

Steg 2: Köp Lenovo 360-produkter

Köp produkter från hela vårt Lenovo 360-sortiment som ingår i kampanjen. För att kunna delta i tävlingen behöver du under kampanjperioden köpa produkter inom både PCSD samt ISG, samt till ett värde av minst 100.000 SEK.


Har du under 2021 handlat för under 100.000 SEK kommer ditt företags försäljning under kampanjperioden automatiskt jämföras med värdet 100.000 SEK för att göra tävlingen så rättvis som möjligt för alla deltagare.

Steg 3: Vänta och gläd dig

Vi håller dig under kampanjperioden uppdaterad om hur ni ligger till i tävlingen.

Steg 4: Vinnarna presenteras!

Efter kampanjens slutdatum 30.06.2022 kommer vi presentera de tre vinnarna som i förhållande till sina tillväxtmål procentuellt ökat sina inköp av Lenovo 360-produkter mest. Vi skickar sedan elscootrarna innan sista Juli.

VILLKOR OCH DATAPOLICY

Tävlingen gäller så långt lagret räcker. Alla deltagande personer måste godkännas av sin ledning. Eventuella priser skickas direkt till ledningen på företagets adress.

Gäller fakturerade beställningar under perioden 01.04.2022 till 30.06.2022 på produkter ur Lenovo 360-sortimentet som ingår i kampanjen (PCSD/ISG/MBG)

Varje återförsäljare kan vinna maximalt 1 elscooter under perioden 01.04.2022 till 30.06.2022.

Frågor om kampanjen kan skickas till: lenovo.sverige@also.com

Bolaget är självt skyldigt att anmäla eventuella erhållna ekonomiska fördelar till berörda myndigheter och i efterhand reglera detta. En ekonomisk förmån beskattas inte av ALSO Sweden AB eller en tjänsteleverantör som arbetar för ALSO Sweden AB.

Data samlas in av ALSO Sweden AB, och används i samband med kommunikation relaterad till kampanjen, samt för att skicka ut priset. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med dataskyddsreglerna. Läs ALSOs fullständiga personuppgiftspolicy här. .