Samsung QLED - TU6905

Stort färgspektrum - Crystal Display

Avancera till en bild med stort färgspektrum . Crystal Display levererar med kontrollerad färgåtergivning , så att du kan se var en nyans.

Fantastisk bildkvalitet - Crystal Processor 4K

Bildkvalitet som imponerar , tack till den kraftfulla processor som koordinerar färger , justerar kontrast och styr HDR.

Upplev verklighetstrogen 4K UHD-upplösning - 4K-upplösning

4K UHD- TV: går ett steg längre än vanlig full HD med fyra gånger så många pixlar och ger de skarpa och kristallklara bilderna som dina ögon förtjänar. Fantastisk realistisk bildkvalitet.

Imponerande detaljrikedom - HDR

HDR (High Dynamic Range) lyfter fram detaljerna i ljusa och mörka områden, så att du kan uppleva ett enormt utbud av färger och visuella detaljer, även i mörka scener.

Ditt nya hemmakontor - Fjärrkontroll

Arbeta hemifrån på din TV. Remote kan du trådlöst spegla datorns skärm på TV: n . Du kan till och med komma åt din arbetsdator och komma åt filer och dokument med Microsoft Office 365 - utan att gå upp från soffan.

Snabbare spel - Game Enhancer

Kom igång snabbare med Game Enhancer , som automatiskt justerar inställningarna för bättre kontroll med superlåg eftersläpning . Du kommer att uppleva mjukare spelgrafik utan att störa oskärpa i rörelse och hackiga bilder.

Bli av med röran - Snygg kabelhantering

Samsung UHD erbjuder en flexibel lösning som håller dina TV-kablar i ordning och leder dem ner i stativet. Det minskar antalet synliga kablar, så din vackra TV kommer till sin rätt.

Kompatibel med ditt ekosystem - Fungerar med ...

Fler anslutningar i livet. Vissa funktioner på Samsung TV kan styras med Amazon Alexa, Google Assistant och AirPlay 2.

Samsung QLED - Q70A

Intelligensen bakom den magnifika bilden och ljudkvaliteten - Quantum Processor 4K

Quantum Processor 4K levererar stabil prestanda med intelligent bild- och ljudoptimering , vilket ger dig en utmärkt tittarupplevelse .

Optimerad bakgrundsbelysning ger bättre kontrast - Dual LED

Den innovativa bakgrundsbelysningstekniken som optimerar bakgrundsbelysningens färg för den typ av innehåll som visas ger bättre och mer exakt kontrast.

En miljard nyanser med Quantum Dot - Färgvolym 100% med Quantum Dot

Quantum Dot teknik ger Samsung bästa möjliga bildkvalitet . Med 100% färgvolym förvandlar Quantum Dot ljus till fantastiska färger som behåller sin glans oavsett ljusstyrka.

Större utbud av kontraster i bioklass - Quantum HDR

Quantum HDR lyfter fram detaljer och kontrast, så att du kan se mer i varje bild. Dynamic Tone Mapping med HDR10 + ger svaga svarta nyanser och mer levande bilddetaljer.

Fullfärgsfärger från alla vinklar - Bred

Betraktningsvinkel Med den breda betraktningsvinkeln kan du se färgerna tydligt och tydligt från flera vinklar utan att försämra färgåtergivningen. Även om du tittar från sidan får du alltid hela bilden.

Hög bildkvalitet under alla ljusförhållanden - Adaptiv bild

Få en optimerad bild utan att behöva ändra inställningarna. Skärmens ljusstyrka och kontrast justeras automatiskt efter omgivningen och innehållet du ser.

TV och soundbar i perfekt harmoni - Q-Symphony

Skapa en surroundupplevelse med ljud från både TV och soundbar arbeta tillsammans. Q-Symphony kan du använda både TV och Soundbar högtalare samtidigt att skapa en surroundeffekt utan att tysta ljudet från TV: ns högtalare.

Ljudet optimeras automatiskt för rummet - SpaceFit Sound

Ljudet optimeras automatiskt för rummet som din TV placeras i, oavsett om det hänger på väggen eller står på ett stativ.

Hör allt som sägs - Active Voice Amplifier (AVA)

Intelligent brusreducering i realtid. Buller från omgivningen kan vara störande när du tittar på TV. AVA hjälper till att markera rösterna i scenen så att TV: n återger rösterna tydligt och tydligt.

Tunnare och elegantare än någonsin - AirSlim

Med en tunnare design än du någonsin har sett i denna kategori smälter TV: n nästan obemärkt med väggen.

Crowd Transforming av spelupplevelsen i grund och botten - Super Ultra Wide Game View och Game Bar

Bildformat ger dig extra skärmbredd, du behöver maximera din spelupplevelse - och för att vinna dina motståndare. Optimera spelupplevelsen med Game Bar, en skärmmeny där du kan justera format, ingångsfördröjning, FPS, HDR och trådlösa headsetinställningar i realtid .

HDR- spel utan hackiga bilder och fördröjning - FreeSync Premium Pro

Med certifierad AMD FreeSync Premium Pro får du mindre hackiga bilder och fördröjning samt en oöverträffad kombination av flytande grafik, topprestanda, exceptionellt dynamiskt omfång och låg latens som sätter dig i förarsätet .

Arbeta och studera på distans - PC på TV

Alla möjligheter är öppna. Få enkel åtkomst till din PC, bärbara dator och mobil på din TV.

Titta på allt på samma skärm - Multi View

TV och mobilinnehåll på samma skärm samtidigt. Oavsett om du vill se sportresultat i realtid eller videoguider för spel kan du enkelt ansluta din mobil till skärmen på ett helt nytt sätt.

Anslut med en lätt beröring - Tryck på Visa

En lätt beröring är allt som krävs för att spegla filmer och musik från din mobil till TV. När du rör vid TV: ns ram med din mobiltelefon känner TV: n av beröringen och speglar automatiskt innehållet. Du kan snabbt och enkelt flytta visningen av innehållet till TV: n och fortsätta titta på det.

Samsung QLED - AU9005

Realistiska och kristallklara färger - Dynamic Crystal Color

Låt dig uppslukad av en bild med en miljard nyanser. Dynamic Crystal Color producerar verklighetstrogna nyanser så att du kan njuta av varje detalj.

Upplev verklighetstrogen färgkvalitet på precis rätt sätt med effektiv 4K - Crystal Processor 4K

Tack vare effektiv 4K-uppskalningsteknik kan du njuta av det du vill se i en upplösning på upp till 4K. Du får också ett mer realistiskt färguttryck tack vare Samsungs avancerade Color Mapping- teknik.

Från den djupaste svarta till bländande vita - HDR

HDR (High Dynamic Range) ger ett bredare spektrum av ljusstyrka och återger ett mycket bredare utbud av färger och visuella detaljer - även i mycket mörka scener.

Virtuellt ljud som följer med beroende på vad som händer - Object Tracking Sound Lite (OTS Lite)

3D-surroundljud med Samsungs virtuella förstklassiga ljud ger en underbar känsla av att vara helt omgiven av ljudet.

TV och soundbar i perfekt harmoni - Q-Symphony

Skapa en surroundupplevelse med ljud från både TV och soundbar arbeta tillsammans. Q-Symphony kan du använda både TV och Soundbar högtalare samtidigt att skapa en surroundeffekt utan att tysta ljudet från TV: ns högtalare.

Tunnare och mer elegant än någonsin - AirSlim

Crystal UHD har en extremt smal profil som gör att TV: n smälter in i inredningen och skapar ett elegant och minimalistiskt utseende.

Nära väggen - Slim Fit Wall-Mount

Uppnå den minimalistiska stil du har letat efter. Tack vare Slim Fit Wall-Mount, som är enkel att montera, kan TV: n monteras elegant på väggen så att den smälter in i rummets inredning.

Bli av med röran - snygg kabelhantering

Håll koll på kablarna och gör dem nästan osynliga, bli av med kabelförstöring och få en snygg och fin TV-installation.

Se allt på samma skärm - Multi View

TV- och mobilinnehåll på samma skärm samtidigt. Oavsett om du vill se sportresultat i realtid eller videoguider för spel kan du enkelt ansluta din mobil till skärmen på ett helt nytt sätt.

Arbeta och studera på distans - PC på TV

Alla möjligheter är öppna. Få enkel åtkomst till din PC, bärbara dator och mobil på din TV.

SPEL

  • Förbättrad rörelseskärpa i alla dina spel - Motion Xcelerator Turbo
    Njut av högre rörelseskärpa i dina favoritspel. Med Samsungs unika dynamiska skärmuppdateringsteknik levererar Motion Xcelerator Turbo bättre rörelseskärpa med 60 Hz-modeller förutom att stödja VRR-spel och 120 Hz-stödda titlar.
  • Crowd Transforming av spelupplevelsen i grunden - Super Ultra Wide Game View och Game Bar
    Bildformat ger dig extra skärmbredd, du behöver maximera din spelupplevelse - och för att vinna dina motståndare. Optimera spelupplevelsen med Game Bar, en skärmmeny där du kan justera format, inmatningslatens, FPS, HDR och trådlösa headsetinställningar i realtid.
  • Svarar direkt på dina kommandon - Auto Low Latency Mode
    Gå in i spelet snabbare med Auto Low Latency Mode (ALLM), vilket optimerar din skärm för bättre kontroll med en knappt märkbar ingångslatens. Du kommer att uppleva en mjukare spelgrafik utan suddighet i rörelse och hackiga bilder.

Samsung LIVSSTIL

The Frame

TV när den är på. Konst när det är avstängt .

The Frame förvandlar TV: n till ett vackert inramat konstverk med en ram i en färg som du väljer. Medlemskap i Samsung Art Store ger dig tillgång till ett stort urval av utvald konst. Ge ditt hem den inspiration det förtjänar.

Läs mer

The Serif

Unik och ikonisk design

The Serif är vacker från alla vinklar och i sig ger utrymmet ett lyft. Oavsett var du placerar den sticker den ut. Den har ett avtagbart golvstativ, snabb anslutning till mobilen och Samsungs prisbelönta QLED-teknik, som ger oöverträffad bildkvalitet.

Läs mer

The Sero

Mobil underhållning, bättre på TV

The Sero kan roteras mellan liggande och stående ställning, anpassad för mobilt innehåll. Stående position ger precis rätt stämning i ditt hem, och med Sero 4.1ch 60 watt högtalare kan du verkligen höja volymen.

Läs mer

The Terrace

Upplev Samsung QLED - utomhus

The Terrace är en utomhus TV som förvandlar din balkong eller uteplats i din nya favorit plats för underhållning. Njut av den raffinerade bildupplevelsen utomhus tack vare QLED-bildteknik, klassens bästa antireflexbehandling och 2000 ljusstyrka - allt skyddat året runt med IP55-klassad väderbeständighet.

Läs mer

Samsung LIFESTYLE - Frame

Allt som en bildram kan göra åt dig, The Frame kan göra ännu bättre - The Frame är modern TV-design

The Frame visas i en minimalistisk design som passar perfekt in i inredningen. Den är tunnare, mer tonad och har en svartvit yta på baksidan, vilket ger ett raffinerat utseende från alla vinklar. Anslut den transparenta One Invisible Connection-kabeln och upptäck vad som gör The Frame till ett modernt mästerverk - oavsett om det är på eller av. ¨

Ett väggfäste ingår som är enkelt att montera och som håller The Frame extra nära väggen - Slim Fit Wall-Mount

Som en vanlig bildram håller det smala väggfästet The Frame nära väggen. När TV: n är monterad kan du justera den så att den hänger helt rakt, precis som med en målning.

En osynlig anslutning ingår

Släpp kabelstoppet en gång för alla. En osynlig anslutning ansluter alla dina enheter flexibelt till TV: n via en enda transparent kabel. Med en kabellängd på upp till 15 meter kan du placera din TV-utrustning på en mindre iögonfallande plats. Och det leder oss till One Connect Box.

Även en anslutningsbox

Dina kringutrustning behöver inte längre placeras precis bredvid TV: n . Istället kan du placera dem på en plats där de inte syns, så att du kan få en fin och snygg TV-installation.

Vertical Mångsidighet - Höjd justerbar stand

Det justerbara stativet gör det möjligt att lyfta upp The Frame för att göra plats för en Soundbar . Gäller The Frame 55 "och större.

Upptäck nya platser för att visa upp din stil - Studio Stand

Med Studio Stand kan du flytta din TV bort från väggen och experimentera med olika platser. Du kan dölja de irriterande TV-kablarna inuti Studiostativet så att du inte kan se dem var du än placerar TV: n .

Stäng av The Frame och låt din favoritkonst skapa rätt stämning - Art Mode

Förvandla The Frame till ditt personliga konstgalleri med en knapptryckning. Med Art Mode kan du presentera din personliga konstsamling med ett brett utbud av speciellt utvalda verk - som du kan styra och anpassa själv.

Direkt tillgång till konstverk i världsklass - Art Store

Skapa din egen konstsamling från ett ständigt växande urval av över 1400 världsberömda verk. Art Store ger dig obegränsad tillgång till många olika verk - från klassiker till modern konst och konstfotografering.

Känner av när du är i närheten - rörelsesensor

The Frame tänds automatiskt på skärmen och visar ett konstverk när du går in i rummet. Och när du lämnar den igen stängs den av automatiskt för att spara energi.

Se alltid din konst i bästa ljussensor

Om det omgivande ljuset ändras justerar ljussensorn i The Frame ljusstyrkan och färgen på skärmen så att teckningen på skärmen alltid återges optimalt med sitt naturliga utseende och färger.

Den perfekta ramen, även för personliga foton - Min samling

Det är inte bara konstverk du kan visa på din TV. Skicka dina bilder till The Frame via smartphone eller USB-minne och dela dina egna mästerverk.

Fler alternativ för att anpassa konst och foton - Matrumsalternativ

Lägg en realistisk matta bakom ditt konstverk så att den sticker ut mer. Du kan välja mellan 5 mattor och 16 färger.

Filter

Applicera en autentisk penseleffekt och förvandla dina foton till målningar. Välj mellan filtereffekterna Original, Art, Ink , Wash , Pastel, Aqua och Fauve .

Favoriter

Har du hittat ett konstverk du gillar? Bygg din egen personliga samling av favoritkonstverk. Välj och markera dina favoriter så att du har enkel tillgång till dem alla på ett ställe.

Utökat minne (16 GB)

I år får du dubbelt så mycket internt minne i Min samling, så du har gott om utrymme för att lagra dina högupplösta foton och konstverk.

En miljard nyanser med Quantum Dot - Färgvolym 100% med Quantum Dot

Quantum Dot-tekniken ger Samsung bästa möjliga bildkvalitet . Med 100% färgvolym förvandlar Quantum Dot ljus till fantastiska färger som behåller sin glans oavsett ljusstyrka

Det börjar med en 4K Ai-processor på nästa nivå - Quantum Processor 4K

The Frame är baserad på Samsungs egen Quantum Processor 4K, en motor för artificiell intelligens och resultatet av mer än 30 års världsledande expertis inom halvledarteknik. Med AI-funktion för både bild och ljud kan den lära sig, anpassa sig och bli bättre på att skapa en nästa upplevelse.

4K AI- uppskalning

Scen efter scen, med maskininlärning, skapar The Frame ett bibliotek med visuella datalgoritmer som den använder för att återskapa de minsta detaljerna, ta bort bildbrus och skapa skarpa kanter runt konturer och text. Resultatet är en sofistikerad och detaljerad 4K-realism i allt innehåll du ser.

Tydliga, realistiska färger - färgmappning

Frames Quantum Processor använder en 16-bitars färgmappningsteknik med tredimensionell färghantering och maskininlärning, som återger detaljer och kontraster ännu bättre, vilket säkerställer att varje färg återges korrekt, även i ljusa bildområden och ljusa miljöer.

Autooptimerad bild under alla ljusförhållanden - Adaptiv bild

The Frame analyserar ljuset i rummet baserat på fyra inställningar - mörkt, normalt, ljust och extra ljust, liksom innehållets ljusstyrka, och justerar automatiskt TV: s ljus- och kontrastinställningar så att det du ser alltid återges optimalt.

Autooptimerat ljud baserat på innehållstyp - Adaptivt ljud

Oavsett vad du ser garanterar Adaptive Sound optimalt ljud. Quantum-processorns AI-teknik optimerar ljudet baserat på analys av de enskilda scenerna i realtid och justerar automatiskt ljudinställningen till en av fyra ljudinställningar: dialog, musik, sport och action.

Autooptimerat ljud baserat på miljö - SpaceFit Sound

Baserat på data genererad från den inbyggda mikrofonen i The Frame analyserar SpaceFit Sound både akustiken i rummet och installationen av TV: n (stativ eller väggmontering) och väljer automatiskt de bästa ljudinställningarna. Placera The Frame där du vill och låt SpaceFit Sound göra resten.

Tvåfärgat bakgrundsbelysning fördubblar färgrealismen - Dual LED

Frame använder Dual LED-teknik med en dubbel uppsättning ljuskällor - en med en varmare och en med en kallare nyans. Detta innebär att färgerna i varje scen återges med större färgrealism, högre kontrastförhållanden och med förbättrade betraktningsvinklar

Gör The Frame till en effektiv arbetsstation - PC på TV

The Frame gör det enkelt för dig att vara produktiv hemifrån. Den känner automatiskt igen din dator så att du kan använda den på TV: n . Dela enkelt skärmen från en stationär eller bärbar dator i närheten. Anslut sedan Bluetooth-mus och tangentbord och se hur enkelt det är att arbeta hemifrån.

Fler alternativ för direktanslutning - mobil spegling

Vill du fortsätta ditt videosamtal på en större skärm? Med SmartThings på din Android-enhet eller Apple AirPlay på iPhone kan din mobila skärm visas på The Frame för en större och bättre upplevelse.

En flexibel flerskärmsupplevelse - Multi View

The Frame låter dig titta på två skärmar samtidigt, så att du kan köra ett träningspass medan du tittar på din favoritprogram eller film. Anslut din smartphone och kontrollera att du utför övningarna korrekt. Justera videostorleken och ljudinställningarna och ta full kontroll över vad du ser och hur.

Hemmabio på det smarta sättet - Smart TV med TIZEN

Smart TV - hemmets kompletta portal för alla typer av innehåll - är mer än bara en tittarupplevelse. Det är också ett smartare sätt att ansluta, söka, hantera och se allt du vill. Läs nedan om några av sätten Smart TV kan göra vardagen lite enklare.

Accessories

Samsung TV 2020 sortiment- Sell-out -