Få hjälp med att hitta rätt ergonomiska produkter till era anställda

Bra ergonomi är viktigt om man vill kunna arbeta effektivt och smärtfritt framför datorn. Men hur kommer man igång med goda ergonomiska vanor och rätt utrustning?

I samarbete med din IT-återförsäljare, erbjuder Contour Designs toppkvalificerade rådgivare för en genomgång av din arbetsplats. Virtuellt eller på din arbetsplats och helt utan förpliktelser eller kostnader.

Boka ett möte här

FÅ HJÄLP AV EN EXPERT

Contour Designs rådgivare är experter på kontorsergonomi – i allmänhet och givetvis när det gäller att välja rätt produkter. Vi har erfarenhet av att se helheten. Finns det fysisk smärta? Hur fungerar skrivbordet? Skrivbordsstolen, placering av skärm, mus och tangentbord. Är belysningen optimal? Hur är det med bullret som omger de anställda? Finns det drag? Är det för varmt? För kallt? Utöver det kan vi även hjälpa till med förslag på förändringar av kroppshållning, dela med oss av förslag på övningar och mycket, mycket mer.

UTAN KOSTNAD

Det medföljer inga förpliktelser när man har ett möte med Contour Design. Som ett extra erbjudande skickar vi gärna låneutrustning till er, så att ni kan prova Contour Designs produkter innan ni köper dem.

SÄRSKILDA RESURSER

Contour Design har särskilda resurser som tillsammans med er IT-återförsäljare kan komma ut till ert företag eller träffas virtuellt. Våra rådgivare har mångårig erfarenhet när det gäller goda ergonomiska vanor och bra utrustning. Denna erfarenhet gör vi tillgänglig för alla som vill ha en mer effektiv och bekväm arbetsdag.

LOKAL NÄRVARO

Contour Design har kontor i Sverige, vi pratar svenska, och vi finns alltid tillgängliga för att prata om era specifika behov och önskemål.

TRY & BUY

Förutom ovanstående alternativ skulle vi också vilja erbjuda din kund en gratis prova på-period, men låt oss diskutera denna möjlighet när vi förhoppningsvis pratas vid.

Kontakta

Kontakta våra lokala rådgivare för en pratstund och möjligheten till ett möte.

Ewa Karlsson

Sverige

Mobil: +46 726 010 741

Kontakta

Lotta Heinmar

Sverige

Mobil: +46 790 06 66 81

Kontakta