Eaton 3S Mini UPS är den minsta UPS-enheten hittills och är specifikt designad för att hålla viktiga enheter som WIFI-routrar, IP-kameror och andra smarta enheter igång i hemmet eller på kontoret. Vid ett strömavbrott aktiveras Eaton 3S Mini automatiskt och ger ström från sitt eget batteri. UPS:en har en batteritid som beror på den anslutna utrustningen, men som kan försörja till exempel övervakningskameror i flera timmar eller hålla vanliga internetgateways vid liv i mer än en timme.

Liten enhet och bra prestanda

3S Mini är flexibel, lätt att installera och i princip ljudlös. Den behöver bara kopplas till den smarta enheten och sedan ser UPS:en till att den anslutna utrustningen får ström från batteriet istället för uttaget om det blir störningar i strömförsörjningen.

Kompatibel med ett brett utbud av enheter

UPS-enheten har flera utgångsspänningar inklusive 9V, 12V, 15V och 19V, samt fyra strömkontakter. Den valda spänningen indikeras av lysdioderna på sidan av enheten.

Upp till 5 timmars batteribackup

För WIFI-förstärkare, internetgateway, IP-kameror, streaming, gaming m.m.

Tyst och användarvänlig

Vi vet hur viktigt det är att dela information, därför kan du ladda ner mer material, sätta din egen logga på och använda i din egen kundkommunikation!

Ladda ner Material Se video


Vi finns här för dig

Kontakta oss via ALSO Sverige - Marco Stenvall