Din guide till viktiga lagringslösningar från Western Digital®

Från NAS-produkter för hem och kontor till vardagslagring och en överlägsen spelupplevelse, de här Western Digital-lösningarna kombinerar prestanda, tillförlitlighet och effektivitet för även de mest krävande miljöerna.

Upptäck mer. Anmäl dig till partnerprogrammet myWD™ för att få belöningar medan du lär dig.

WD Red™-familjen är konstruerad för användning i NAS-höljen

Utformad för små till stora företag

Dessa Network Attached Storage-produkter är skapade för att lagra stora mängder data och fungerar för att synkronisera innehåll mellan datorer, så att även stora filer kan delas snabbt och enkelt.

LÄS MER

Ytterligare NAS-lösningar

Från höljen till NAS-lösningar på ingångsnivå, dessa produkter fungerar med WD Red™-serien, utökar lagringen och möjliggör delad åtkomst till filer och media från flera datorer, mobiltelefoner och surfplattor.

LÄS MER

QNAP®-kompatibilitet för nästa nivå NAS-lagring

Våra WD Red-hårddiskar har genomgått rigorösa tester av QNAP för att säkerställa högsta möjliga prestanda och tillförlitlighet, innan de verifierades som kompatibla med deras produkter.

WD Blue™-familjen för daglig datoranvändning

Utformad för lagring och fildelning

Dessa hårddiskar kombinerar solid prestanda och tillförlitlighet med extra kapacitet för att rymma stora mängder foton, videor och filer.

LÄS MER

WD_BLACK™-familjen, en överlägsen spelupplevelse

Utformad för gamers

Vi introducerar en rad SSD:er designade för att ge spelare det minne de behöver för sina allt större bibliotek och blixtrande snabba hastigheter så att de kan komma in i spelet snabbare.

LÄS MER

Partnerprogrammet myWD

Läs mer, tjäna mer och gör mer med partnerprogrammet myWD, en speciell mix av personliga belöningar, utbildningsverktyg och affärsincitament.

ANMÄL DIG IDAG