STYLISTIC Tablets eller U-Serien LIFEBOOK Notebooks

Båda är rätt val - och med 1000:- i cashback, kan det inte bli ett bättre tillfälle för köp!
Ger en platta mer flexibilitet? Ger en klassisk notebook bättre prestanda och mer säkerhet? Vilken har den bästa skärmen? Och batteritid? Är 2 i 1 den bättre lösningen eller är det en kompromiss? Det och många andra faktorer spelar roll när dina kunder söker efter den optimala mobila enheten.

Hur som helst, vi gör det enklare
Här är de goda nyheterna: Både den nya FUJITSU STYLISTIC R727 Tablet och den nya FUJITSU Notebook LIFEBOOK U-serien möter dina kunders högsta förväntningar till fullo. Var och en på sitt sätt – inga om och men – under vårt motto: Samma. Bara annorlunda.

Ännu bättre
Vi ger dina företagskunder 1000:- SEK i cashback om de beställer VFY koder av LIFEBOOK P727, T937, S937, U7-, eller U9-familjen av notebooks ELLER STYLISTIC R727 Tablet mellan den 1:a juni och 30:e november 2017, max 50 enheter per kund! Klicka här och läs mer.

Världen är din arbetsplats
Moderna mobila enheter måste kunna leva upp till devisen “The World is Your Workplace”. De måste göra det möjligt att arbeta varsomhelst, närsomhelst och hursomhelst. Med den nya STYLISTIC R727 Tablet och den nya LIFEBOOK U-serien, gör du en solid investering i en lösning som tål att testas när det kommer till viktiga överväganden som prestanda, anslutning och ergonomi, båda modellerna utmärker sig utan kompromiss.

Mer information om våra nya fantastiska modeller!
Valet av den perfekta mobila lösningen hänger först och främst på vilka behov den ska lösa och hur den ska användas. Klicka här och läs mer om de oändliga möjligheterna med dessa nya enheter i vår eBook där du bläddrar dig fram genom att klicka på nedre högra hörnet:

Hur som helst: vi tror du tar det rätta beslutet!