HP introducerar den nya Elite x2 1012 G2

HP Elite x2 med exceptionell prestanda i persondatornivå är optimerad för samarbete och utformad för att påskynda tempot i den moderna verksamheten. Den anpassar sig samtidigt efter dina behov genom att erbjuda en utmärkt anslutningsnivå från nästan alla platser i världen.
Köp nu

Friheten att arbeta på sättet du föredrar

HP Elite x2 erbjuder en enkel mix av persondatorprestanda och bärbarhet genom att kombinera den avancerade prestandan hos en bärbar dator med portabiliteten hos en platta, för att öka friheten i ditt arbetssätt.

Utformad för att föra samman olika världar

HP Elite x2 1012 G2 är optimerad för Skype for Business® och håller dig uppkopplad och synkroniserad, var du än befinner dig. Utrustad med förstklassigt ljud och ett HP Elite x2 Collaboration-tangentbord som förbättrar hur du ansluter och samarbetar.

Design i elitklass

HP Elite x2 1012 G2 förenar kraftfull säkerhet och hanterbarhet i en elegant ram med HP Sure Start Gen3 4 BIOS-skydd och HP Manageability Integration Kit5.

Prestanda som hjälper dig att få jobbet gjort

HP Elite x21012 G2 tänjer gränserna för prestanda med en 7:e generationens Intel® Core™-processor5 och lång batteritid6 som låter dig arbeta, surfa och håll kontakten med dina kollegor.

Ingenting får komma i vägen

Ta dig an dagen med Windows 10 Pro1 och den kraftfulla, eleganta, tunna och lätta HP Elite x2.

Glada användare, förenklat IT-arbete

Vacker, lättservad7 och byggd för hållbarhet, säkerhet och support i företagsklass.

Självläkande funktioner

Starta med med äkta HP-BIOS varje gång. HP Sure Start Gen34 övervakar och korrigerar BIOS i minnet utan att användaren eller administratören behöver ingripa, återställer BIOS till ett anpassat tillstånd och är redo för företag med centraliserad administration.

Kreativitet och samarbete går hand i hand

Utforska din kreativa ådra med tillvalet HP Aktiv penna med appstart8 för en naturlig skrivupplevelse. Dela med dig av dina skapelser med en knapptryckning tack vare HP Elite x2Collaboration-tangentbordet.

Ladda snabbt

Få upp till 50 % batteritid med endast 30 minuters laddning9 med ett snabbladdningsbatteri från HP.

Ge dina högtalare en skjuts

HP Audio Boost balanserar ljudstyrka och klarhet och förbättrar basen för bättre samtalskvalitet.
Köp nu