OÖVERVAKADE GIGABIT-SWITCHAR

GIGABIT-PRESTANDA OCH PLUGAND PLAY-INSTALLATION

Linksys oövervakade Gigabit-switchar (PoE+) är ett högpresterandeoch effektivt alternativ för grundläggande nätverket i din verksamhet. QoS-funktioner säkerställer att trafiken prioriteras korrekt för att ge den snabbaste möjliga användarupplevelsen för realtidstillämpningar.


Utrustad med PoE+ och QoS, för att reglera porthastigheten och maximera genomströmningen baserat på kapaciteten hos klientenheten. Med en smärtfri installation finns det egentligen inget som står mellan dig och omedelbar produktivitet. Linksys Gigabit-switchar finns i modeller med 5, 8, 16 och 24 portar.

SMARTA HANTERADE GIGABIT-SWITCHAR

STRÖMFÖRSÖRJNING FÖR FLER PERIFERIENHETER VIA HIGH POWER BUDGET POE+.

Linksys sGigabit Smart High Power Budget PoE+ Switchar innehåller funktioner för att snabbt expandera och utöka ditt nätverk. Flera högbandbreddstrunkar mellan switcharna förbättrar tillgängligheten och redundansen. Med Linksys smarta switchar skyddas nätverken med portautentisering och MAC-baserad portsäkerhet.


Funktionerna STP (Spanning Tree Protocol) och Storm Control hjälper till att kontrollera planerade eller oavsiktliga kabelslingor. Du hanterar switcharna via ett intuitivt, förenklat webbläsarbaserat gränssnitt, så att du snabbt och säkert kan utöka ditt nätverk för att hantera en växande personalstyrka.

ÖVERVAKADE GIGABIT-SWITCHAR

SÄKRA, PÅLITLIGA OCH KRAFTFULLA SWITCHAR MED GIGABIT-HASTIGHETER

Linksys övervakade Gigabit-switchar (PoE+) har funktioner för att snabbt expandera och låta nätverket växa.


Tillval för Gigabit eller 10-Gigabits portutbyggnad med upplänkar via fiberoptiska SFP/SFP+-anslutningar för servrar och datacentraler, ger en perfekt kombination av skalbarhet och kostnadseffektivitet för företag.


Lägg till säkra, tillförlitliga, kraftfulla switchar i ditt växande nätverk, med toppmoderna funktioner och prestanda, inklusive Gigabit-hastighet, förbättrad säkerhet och avancerad trafikhantering som är perfekt för realtidstillämpningar med röst och video.

BUSINESS GIGABIT VPN-ROUTRAR

AVANCERADE FUNKTIONER, ENKEL ADMINISTRATION

Linksys Business Gigabit VPN-routrar gör det enkelt att utforma ett smart företagsnätverk. De levereras med en inbyggd Gigabit-brandvägg, plats till plats-VPN, och olika VPN-tekniker för fjärråtkomst.


Våra VPN-routrar finns i två olika modeller och ger säker och tillförlitlig nätverkstjänst för medarbetare oavsett om de är på kontoret eller på resande fot. Som kärnan i ditt SMB-nätverk kan de hålla resurser i olika SSID/VLAN separerade. IPv6 garanterar en framtidssäker distribution