Om dina kunder letar efter ett hälsosammare och smärtfritt alternativ till den traditionella datormusen, så behöver de inte leta mer när de testat RollerMouse från Contour Design.

Ett hälsosammare och smärtfritt alternativ

RollerMouse revolutionerande RollerBar gör det möjligt att arbeta flexibelt och aktivt med båda händerna, vilket minskar antalet repetitiva rörelser under dagen. RollerBar främjar också variation, vilket är nyckeln till att uppnå en bättre hållning och en bättre arbetsposition. Det är helt enkelt ett av de bästa sätten att förhindra datorrelaterat obehag och smärta. Slutligen kan man anpassa RollerMouse markörhastighet och klickkänslighet, vilket möjliggör mindre rörelse och mindre belastning och smärta.

Förebygg obehag och smärta

När man arbetar länge med en traditionell datormus riskerar man att utveckla obehag och smärta i hand, arm och axel. Den revolutionerande RollerMouse från Contour Design är ett av de enklaste sätten att förhindra det och uppnå en hälsosam och smärtfri arbetsdag.

Ett av de mest effektiva sätten att förhindra obehag och smärta som kan uppstå vid arbete med en traditionell datormus är att arbeta i ett neutralt läge, med armarna centrerade nära kroppen. Ett centrerat och neutralt läge förkortar avståndet mellan mus och tangentbord och ger en mindre arbetszon där man kan utföra alla uppgifter, vilket begränsar utsträckta rörelser. RollerMouse ger en mindre arbetszon och förebygger obehag och smärta eftersom den begränsar ansträngande rörelser i hand, arm och axlar.

Kombinera med Balance Keyboard

Tangentbordet Balance Keyboard är skapat för dig och ditt sätt att arbeta. Det är särskilt utformat för att passa med RollerMouse Red, Red Plus och Free2 och för att dina händer ska hamna i perfekt position för bekvämt och effektivt arbete. När du använder Balance Keyboard tillsammans med RollerMouse har du allt arbete nära till hands.

Köp med RollerMouse

Try and Buy

Letar du efter ett bra, ergonomiskt alternativ till den traditionella datormusen? Då är Contour Design RollerMouse svaret. Låt dina kunder prova produkten kostnadsfritt innan de bestämmer sig för en beställning med Contours Try & Buy-program. Provperioden är helt gratis och utan köpförbindelse.

Utforska era möjligheter