ALSO UTVIDGAR ALSO CLOUD MARKETPLACE FÖR ATT LÄGGA TILL CLOUDMIGRATOR365

Medföljer varje Office 365-beställning fram till slutet av juni!

ALSO utvidgar sitt erbjudande i ALSO Cloud Marketplace för att lägga till CloudMigrator 365, en förnäm lösning för programvarumigrering för företag. Med CloudMigrator 365 kan företagsuppgifter och e-post problemfritt, snabbt och säkert överföras från vilken plattform som helst till Microsoft Office 365. För lanseringen av det nya verktyget har återförsäljare nytta av en medföljande gåva i CloudMigrator 365 för varje beställning av Office 365 på ALSO Cloud Marketplace.

Om data tidigare hanterades med On-Premise, Google Drive, Box eller Dropbox är helt irrelevant för övergången tack vare CloudMigrator 365. Med bara några klick kan administratören migrera flera konton till molnet (Office 365). Genom att använda programvarulösningen kan personalkostnader i övergångsfasen minskas till ett minimum och det arbete som tidigare behövde göras manuellt automatiseras.

Hittills har CloudMigrator365 medverkat till att mer än tre miljoner användare kunnat genomföra en smidig migrering, från sin nuvarande miljö till Microsoft Office 365. Licensieringen sker helt och hållet enligt "pris per användare/brevlåda", utan tids- eller volymbaserade begränsningar.

Michael Gericks, chef för Digital Services på ALSO Deutschland, förklarar: “Cloud Migrator365 är ett verkligt mervärde för säljare som vill att deras företagskunder ska använda molntjänster. Istället för att "gå till fots" flyttas flera konton automatiskt och smidigt till molnet, på samma gång, med bara några klick.”

ALSO Cloud-teamet har mer detaljerad information om ALSO Cloud Marketplace och de produkter som erbjuds där för intresserade partners i detaljhandeln på +49 2921 994445.

Länk till ALSO Cloud Marketplace: http://www.also.cloud