ALSO Cloud Week​

4-7 april, 2022

Det här är en vecka av utbildningar som vi anordnar för dig som partner i syfte att höja blicken mot nya affärsområden och få en bra start på flera av dessa. Vi genomför dessa spridda under en vecka, för att underlätta för dig så du kan delta och lägga ditt eget schema utefter intresse.
Vi försöker få med många av de viktigaste områden du bör ha koll på samt leverantörerna som kan hjälpa dig att nå dina mål.
Vår ambition har varit att bygga ett så bra och relevant innehåll som möjligt!

Vi avslutar veckan på torsdag med en säljutbildning tillsammans med säljföreläsaren och författaren till ”Sälja bra eller sälja bäst” Peppe Ekman. För att få ta del av denna utbildning behöver du anmäla dig och delta i minst en annan session under Cloud & solution week!
Dessutom får du tillgång till en utbildningsportal under ett helt år efter föreläsningen med Peppe!
Värdet på utbildningen är över 10’000 kr per person och vi har ett begränsat antal platser.

Varmt välkommen!

Säljutbildning:​

Sälja bra eller sälja Bäst – Peppe Ekmark

Hans sätt att utbilda inom försäljning är unikt likaså hans passion att leva sin dröm, att våga och att brinna. Peter Peppe Ekmark lämnar ingen oberörd! Trots sitt extremt dåligt självförtroende började Peter Ekmark redan som tolvåring sin resa till att bli en framgångsrik säljare. Hans nyfikenhet och förmåga att bygga varma relationer gav honom ett stöttande och utvecklande nätverk. Du kommer att få ta del av hans tips under vårt webinarie - hur du hittar nyckeln till kundens hjärta, där tar Peppe upp 10 viktiga verktyg som behövs för att lyckas med framgångsrik försäljning: Vinsten för kunden, Boka kundbesök, Första mötet med kunden, Behovsanalysen, Presentationen, Invändningshantering, Avslutsteknik, Uppföljningen, Att tänka på som säljare samt den personliga vinsten. Allt detta berättas på ett roligt och inspirerande sätt med många historier och tips från verkliga livet.

Idag har Peppe Ekmark mer än 30 års erfarenhet som säljare, säljchef och försäljningsdirektör b.la. inom MTG-koncernen. Han har fått utmärkelser, blivit nominerad till årets entreprenör och även prisats för att ha skapat Sveriges bästa säljkår i mediebranschen. Inom Kinneviks-koncernen ledde han Metros annonsavdelning till försäljningsrekord och har även gjort samma framgångsresa som försäljningsdirektör för TV3 regional. Däremellan har han hunnit med att skapa nya företag, bygga hus i Toscana, skriva böcker och tusen andra saker.Det finns ytterst få personer med Peppes driv och förmåga att inspirera andra personer till att nå nya höjder.

Anmäl här

Agenda

04.04.2022 Infrastruktur & Hybridleverans
09.00-09.45 Johan Classon Öka din kapacitet i hybridleveransen med ALSO

Hur kan ALSO hjälpa dig som partner med en lyckad leverans i Azure såväl som hybrid.
ALSO presenterar våra tjänster för dig som återförsäljare som migrering, kostnadsanalys, Professional Services och Premium Support m.m.
Läs mer här/ Anmälan
10.00-10.45 Kim Johansson / Espen Stokke Datasäkerhet och​ hybridleverans​
- Hur kan kunder tänka kring datalagring & HCI
Läs mer här/ Anmälan
11.00-11.45 Joel Eriksson Attraherad av molnet men osäker om det passar ur alla aspekter? Läs mer här/ Anmälan
Lunch
13.00-13.45 Johan Björkman / Marco Stenvall Hantera Nätverk i Cloud eller On-prem - måste man välja och hur snabbt kan leveranser ske? Läs mer här/ Anmälan
14.00-14.45 Johan Classon Emission calculator

Hur kan du nyttja Microsoft Emission calculator för att vinna affärer där framtidstänk, utsläpp och miljö är viktiga faktorer.

Detta verktyg get konkreta siffror att nyttja i upphandlingar och offerter och hjälper dig som partner öka konkurrenskraften!
Läs mer här/ Anmälan
05.04.2022 Säkerhet
09.00-09.45 Mats Hultgren Hur ser hotlandskapet i Sverige ut just nu? – En nulägenanalys och inblick i cyber security utav Trusec, en av Sveriges ledande aktörer inom Cybersecurity Läs mer här/ Anmälan
10.00-10.45 Ricky Knights Breaches Stop Here - Stoppa data intrången med Crowdsrike Läs mer här/ Anmälan
11.00-11.45 Ella Gud Testa Cyber Security Assessment Tool med QS Solutions​ Läs mer här/ Anmälan
Lunch
13.00-13.45 Vickie Kirktvedt Get help from IT Security experts and learn more about ESET Läs mer här/ Anmälan
14.00-14.45 Acronis Acronis backup och säkerhet i ett!

Acronis är ett starkt växande backupföretag som precis byggt datacenter i sverige och ökar leveransen med kompletterande säkerhetserbjudanden för en enkelhet till dina kunder.

I denna session får vi veta mer om Acronis som företag och deras tjänsteerbjudande till dig som MSP & VAR.
Läs mer här/ Anmälan
06.04.2022 Produktivitet & Marknad och Xaas
09.00-09.45 Johan Sjödin Hur kan ALSO Cloud underlätta för din Adobeaffär?

Johan Sjödin går igenom fördelarna och hur du som partner sparar tid pengar med en automatiserad Adobeaffär i ALSO Cloud Marketplace.
Läs mer här/ Anmälan
10.00-10.45 Jonas Paulsen Hjälp dina kunder komma igång med IoT!

IoT sägs vara den största kraften bakom nästa våg av datakraft, därför vill vi såklart hjälpa dig som partner!

ALSO berättar om Internet of Things och hur du med enkla paketerade lösningar såväl som plattform och produkter kan hjälpa dina kunder komma igång och växa sig starka med IoT.
Läs mer här/ Anmälan
Lunch
13.00-13.45 Magnus Drewsen Vad är Workplace as a service?

Magnus Drewsen går igenom hur du som återförsäljare sparar timmar på att jobba med automation i leasingaffären. Skapa finansieringsordrar med flertalet enheter och tillbehör på några minuter och nyttja digitala avtal för snabbare accept från kund.
Läs mer här/ Anmälan
14.00-14.45 Mattias Wikström Microsoft 365 Business Premium, så mycket mer än bara en licens!

Lär dig mer om Microsoft Modern work och det väldigt omfattande erbjudandet i Microsoft 365 Business Premium.

Mattias Wikström är specialist onom modern work och tar dig igenom tjänstefloran i lösningen och berättar om fördelarna för dig som återförsäljare och för dina kunder på ett enkelt och tydligt sätt.
Läs mer här/ Anmälan
07.04.2022 Säljträning
Peppe Ekmark Sälja bra eller sälja bäst Läs mer här/ Anmälan

Försmak av säljutbildningen

Leverantörer

Nyfiken på våra deltagande leverantörer? Här kan du få lite mer info om några av dem.