Resurser för Microsoft-partners


Gå med i Microsoft Partner Network

Ta din molnverksamhet till nästa nivå

När du går med i Microsoft Partner Network och registrerar dig i CSP-partnerprogrammet (Cloud Solution Provider) får du tillgång till många exklusiva resurser och tjänster från Microsoft och ALSO, som alla är utformade för att effektivisera er molnverksamhet.

Utbildning och certifiering

Få tillgång till mängder av utbildnings- och certifieringsmöjligheter för Microsoft-produkter, samt ALSO:s nya e-utbildningsplattform, som är utformad för att höja er tekniska kompetens.

Möjligheter till samförsäljning

Lär dig att skapa en lönsam, resultatdriven försäljningsstrategi, nå fler kunder och få verksamheten att växa.

Incitament

Upptäck ekonomiska incitament och programincitament som är utformade för att hjälpa dig att erbjuda fler lösningar och få verksamheten att växa.

Rättigheter för intern användning

Få värdefulla rättigheter att använda många olika Microsoft-produkter internt.

Marknadsföringsstöd

Få tillgång till många marknadsföringstjänster och -lösningar från ALSO och Microsoft som kan hjälpa dig att generera fler leads och öka företagets tillväxt.

Öka affärstillväxten med Microsoft-incitament

Få marknadsföringspengar via Microsofts incitamentsprogram när du arrangerar aktiviteter som ökar medvetenheten om Microsoft-produkter. Få pengar när du deltar i ALSO:s marknadsaktiviteter och bli belönad när kunderna uppnår sina mål.

Läs mer

Öka lönsamheten med samförsäljning

Sälj tillsammans med Microsoft och få chansen att visa företagets lösningar för kunderna via Microsofts kommersiella marknadsplatser. Utnyttja Microsofts varumärke för att bygga upp kundernas förtroende och stärka befintliga relationer samtidigt som du kryddar erbjudandena med dina lösningar och din specialkompetens.

Läs mer

Höj företagets kompetens genom att få rättigheter att använda produkterna internt

Få rättigheter att använda många av Microsofts produkter och lösningar internt och hjälp företaget att bygga innovativa Microsoft-baserade appar och tjänster. På så sätt kan organisationen lära sig mer om Microsofts senaste molnteknik, bli bättre på att sälja molnlösningar och höja sin kompetens.

Läs mer

Effektivisera marknadsstrategin med ALSO

Oavsett om du vill uppvakta befintliga kunder eller skaffa nya kan ALSO hjälpa dig med allt från kampanjer för att skaffa spännande leads till att ta fram marknadsföringsmaterial whitelabel eller ordna samfinansierade program och strategimöten. Låt oss definiera, utveckla och leverera din digitala marknadsföringsstrategi tillsammans. Dessutom får du även tillgång till marknadsmaterial från Microsoft!

Se hur ALSO kan stötta dina marknadsplaner

Utforska Microsofts marknadsresurser

Upptäck fler Microsoft-resurser

Redo att bli en ALSO-molnpartner?

Följ bara dessa tre steg

Gå med i Microsoft Partner Network (MPN)

Gå med nu

Registrera dig i Cloud Solution Provider-programmet som indirekt återförsäljare

Registrera dig nu

Skaffa konto på ALSO Cloud Marketplace

Skaffa konto nu