Prestanda, lagring och snabb svarstid

På kontoret, när du är på språng och allt däremellan

Lenovos ThinkPad-universum är redan imponerande. ThinkPad X-modellerna uppnår marknadens bästa prestanda, största lagring och snabbaste svarstid. Därför uppfyller de lätt behoven hos anställda som hanterar uppgifter som kräver lite extra, till exempel i kreativa yrken som arkitekt och ingenjör.

X-modellerna är perfekta ThinkPads som uppfyller alla typer av krav, från storlek till lagring!

Speciellt utvalda ThinkPad X-produkter

ThinkPad X1 Titanium Yoga

Utformad för samarbete – oavsett var arbetet utförs. Innovativ 2-i-1-dator, vilket är perfekt för ”on-the-go”-användaren. 360-graders yoga-gångjärn gör det möjligt att gå från bärbar dator till surfplatta på nolltid!​

LADDA NER DATABLAD

LÄS MER WEBSHOP

ThinkPad X1 Nano

Den lättaste ThinkPad-datorn hittills – bara 907 g! Banbrytande prestanda, utmärkt responstid, lång batteritid och bra grafik.​

LADDA NER DATABLAD

LÄS MER WEBSHOP

KAMPANJER

Se alla ThinkPad X-produkter som kan köpas just nu med speciella fördelar för dig som ALSO-återförsäljare.

Ju mer du köper, desto mer rabatt får du! Få en volymrabatt redan från den andra enheten du köper.

SE ALLA ERBJUDANDEN

Fördelar med ThinkPad X-serien

Med ThinkPad X-serien har Lenovo ett extraordinärt fokus på flexibilitet, hållbarhet och kraftfull prestanda förklädd i små storlekar. Men låt dig inte luras! De små storlekarna erbjuder avtagbara enheter, 360-graders gångjärn, integrerade pennor och mer som är perfekta för livet på språng.

Välkomnande design

De små kraftfulla enheterna är extremt bärbara och skräddarsydda för ditt specifika sätt att arbeta.

Små storlekar, stora intryck

ThinkPad X-serien är utformad för bärbarhet, och dessa små kraftverk tar itu med varje jobb.

Din trogna följeslagare

Oavsett om du rör dig runt i staden eller över hela världen, kommer du alltid att ha plats för en av dessa små ledsagare.

Övriga ThinkPad X-produkter

NYHET

ThinkPad X12 Detachable

Både innehåll och design är exakt formgivet för användaren som från den ena dagen till den andra växlar mellan kontor och kundbesök. Den ultratunna surfplattan på endast 9 mm passar perfekt i väskan eller under armen och väger endast 760 g!

LÄS MER WEBBSHOP

ThinkPad X1 Carbon

Hög prestanda, blixtsnabb svarstid på mindre än 1 sekund och nya funktioner för entusiasten som endast tycker att det bästa på marknaden är tillräckligt bra.LÄS MER WEBBSHOP

ThinkPad X1 Fold

Det perfekta valet vart du än är på väg. Den vikbara datorn som du (nästan) kan ha i fickan. Ta den med dig överallt och imponera på alla i din väg.
LÄS MER WEBBSHOP

ThinkPad X13 och X13 Yoga

X13 bevisar att ultrahög effekt också finns i en bärbar dator – och även i en extremt kompakt sådan. För ännu mer flexibilitet är X13 Yoga det självklara 3-i-1-verktyget som enkelt kan förvandlas till antingen en surfplatta eller en stående presentationsskärm.

WEBBSHOP

ThinkPad X1 Yoga

Ny förbättrad användarupplevelse med större skärm, bredare pekplatta, större batteri och ny stormgrå färg, plus matchande tangentbordsfärg för smidig design och funktionalitet.WEBBSHOP

ThinkPad X1 Extreme

ThinkPad X1 Extreme är byggd för användaren som vill ha en kraftfull processor som vanligtvis bara finns i stationära datorer – utan att kompromissa med den eleganta bärbara designen.


WEBBSHOP

Lenovo Go – utrustning anpassad efter din arbetsstil ​

Lenovo Go möjliggör och inspirerar till produktivitet oavsett var du är​

Vill du veta mycket mer om Lenovo’s nya koncept Lenovo Go?

Läs mer om Lenovo Go​

Trådlös mus

Kommer
snart

Tangentbord

Powerbanks & uppladdning

Kommer
snart

Hörlurar & ljud​

Kommer
snart

Lagring

Rekommenderar du Premier Support​ för din kund?

Många av modellerna i Lenovos X-serie har Premier Support inkluderat. Det ger fördelaktiga alternativ för enkelt och snabbt IT-stöd!​

UTFORSKA PREMIER SUPPORT Köp ThinkPad X med Premier Support

Gör du det enkelt för dina kunder att göra gröna och klimatvänliga val?

Med Lenovos nya tjänst CO2 Offset kan du hjälpa dina kunder att klimatkompensera​ när de köper ny maskinvara.​

Utforska CO2 Offset Köp ThinkPad X med Co2 Offset

En av de första datorerna med Intel® Evo™-processor​

Vi presenterar nya ThinkPad X1 Nano från Lenovo – en av de första datorerna med Intel® Evo™-processor som ger extremt bra prestanda, snabb responstid, lång batteritid och fantastisk grafik.

ThinkPad X1 Nano erbjuder en förbluffande bildupplevelse med sin 2K högupplösta Dolby® Vision™-skärm med 16:10-format. Den är också fullspäckad med upp till 11:e generationens Intel® Core™ i7-processorer och har en blixtsnabb Gigabit-hastighet tack vare Intel® WiFi 6 och 5G-funktioner.​

Dual Thunderbolt™ 4-portar ger snabbare åtkomst till externa enheter och möjliggör anslutning till två 4K-skärmar. Förutom ett uppdaterat paket med inbyggd ThinkShield-säkerhet har den AI, biometrisk autentisering, taligenkänning och Match-on-Chip fingeravtrycksläsare.​

Se sortimentet​ Ladda ner datablad​

Respons – Säkerhet – Produktivitet

Mobil enhet på nästa nivå – för mångsidiga arbetsmiljöer

ThinkPad X1 Titanium Yoga är perfekt utformad för användaren i farten, som alltid är på språng och behöver enkel åtkomst till sin arbetsmiljö – oavsett om det är filer, e-post, kalender, applikationer eller onlinemöten som arbetet handlar om. Med mer än 10 timmars batteritid kommer detta inte heller att vara ett hinder för den mobila användaren.

Den innovativa 2-i-1-konstruktionen ger kombinationen av en bärbar dator, en surfplatta och något du aldrig har mött förut – till dem som vill ha det senaste.

ThinkPad X1 Titanium Yoga är bara 11,5 mm tunn och väger endast 1,15 kg. Och med ett komplett ThinkPad-tangentbord och magnetisk Lenovo Precision Pen är det lekfullt enkelt att skapa och dela innehåll.

Levereras med upp till 11:e generationens Intel® Core ™ i7 vPro® processor. ThinkPad X1 Titanium Yoga har upp till 16 GB minne och 1 TB PCIe SSD-lagring för högpresterande produktivitet. Dessutom kommer den med 5G-anslutning samt två Thunderbolt ™ 4-portar som kommer att imponera var dagens skrivbord än är.

ThinkPad X1 Titanium Yoga har en 13,5-tums 2K 450nit-skärm med Intel®

Iris® Xe Graphics och Dolby® Vision® med bildförhållandet 3:2. Tydligheten i bildklarhet och färg ger liv åt allt från bilder till deltagare på videokonferenser.

SE SORTIMENTET LADDA NER DATABLAD

Prestanda – Funktionalitet – Säkerhet

Det perfekta alternativet till den bärbara arbetsdatorn

ThinkPad X12 Detachable är perfekt för den upptagna användaren som sicksackar mellan hemmakontoret och kundbesök. Den kombinerar exakt den kraft, säkerhet och stabilitet du kan förvänta dig av en ThinkPad, liksom den eleganta designen, innovationen och rörligheten som förväntas av Lenovos X-serie!

Med hjälp av Lenovo Precision Magnetic Pen blir det lättare än någonsin att anteckna, signera och redigera dokument på ThinkPad X12 Detachable. Den smala ramskärmen har bländande Intel® Iris® Xe-grafik och är konstruerad med Corning® Gorilla® Glass 5 för extra hållbarhet. Folio-tangentbordet är perfekt för att hålla jämna steg med dagliga uppgifter längs vägen och innehåller alla välbekanta Lenovo-funktioner som TrackPoint och bakgrundsbelysta tangenter. ThinkPad X12 Detachable har också kameror för bättre videokonferenser och Dolby® Premium App för finjustering.

Utnyttja ström med upp till 11:e generationens Intel® Core™ i7 vPro® Quad Core-processor och tidsbesparande funktioner som Modern Standby, som håller e-post och andra applikationer synkroniserade även när enheten är vilande, vilket säkerställer omedelbar produktivitet när du behöver den. Dessutom garanterar Thunderbolt™ 4-porten snabb anslutning till tillbehör och utrustning.

Användare kan förvänta sig upp till 10,36 timmars batteritid – mer än tillräckligt för att ta sig igenom en dag fylld med möten eller kundbesök.

SE SORTIMENTET LADDA NER DATABLAD

Responsivitet – Produktivitet – Säkerhet

Tar produktiviteten till en helt ny nivå

Den perfekta bärbara datorn för chefer och teknikentusiaster som letar efter den tunnaste, lättaste, kommersiella 14-tums ultrabook-enheten på marknaden! Lenovo levererar ThinkPad X1 Carbon Gen 9 med ännu mer fokus på prestanda – framför allt kommer den med förbättrad responstid, en batteritid på upp till 18,5 timmar och blixtsnabb laddning. Dessutom är det Lenovos första Intel® Athena-certifierad bärbar dator.

ThinkPad X1 Carbon Gen 9 startar på under en sekund och du är redo att surfa på webben omedelbart. Från utökad videouppspelning till snabbare laddning fortsätter Lenovo att erbjuda smartare teknik för personer på språng.

Levereras med nya funktioner precis till hands, där det är möjligt att ringa samtal direkt från din bärbara dator med bara en knapptryckning. På samma sätt väcks sinnesorganen till liv med en förstklassig Dolby® Vision™-skärm som ger en fantastisk tittarupplevelse som ingen annan och en uppslukande ljudupplevelse med Dolby® Atmos® Speaker System som du kommer att uppskatta både under arbetet och fritiden.

SE SORTIMENTET LADDA NER DATABLAD

Responsivitet – Säkerhet – Produktivitet

Kontakta ALSO:s Lenovo-team

Behöver du hjälp eller bolla idéer? ALSO:s erfarna Lenovo-försäljnings- och produktspecialister finns till hands för att hjälpa dig att komma vidare.

KONTAKT