Alla HPI-produkter har tillbehör som ger mervärde

För alla HPI-produkter finns det en särskild serie med tillbehör som gör produkterna bättre. Dina kunder kommer någon gång att vilja ha eller behöva de här extra tillbehören. Med Attach Me får du kunderna att fokusera på tillbehören medan du säljer.

Här under finns en lista över perfekta tillbehör för skrivare, bärbara datorer eller arbetsstationer från HP. Klicka bara på produkttypen så visas en lista med kompatibla tillbehör.

Dockstationer

Med en stabil och pålitlig dockningsstation blir det smidigt för kunder som ansluter sina bärbara datorer till olika enheter, som skrivare och skannrar, att ansluta.

Attach me

Skärmar

Alla behöver en skärm. Eller två eller tre eller hundra. Alla skärmar behöver ett stativ, ett fäste eller ett väggfäste. Se till att alla på kundernas kontor kommer från dig.

Attach me

Grafikkort

Ligg i framkant med senaste grafikkortstekniken, som gör krävande bildprocesser enkla att hantera.

Attach me

Minne

Ett företags behov växer i takt med det. Kunderna är kanske nöjda med minnet de har nu, men det finns alltid en chans att de behöver mer. Uppfyll det behovet med ett viktigt tillbehör.

Attach me

Supportpaket

Strategier förändras och olyckor inträffar. Garantier måste täcka både och. HPI-supportpaketen skyddar kunder som vill säkra sina data eller maskinvaror mot de oförutsedda IT-förändringar som är vanliga på arbetsplatser idag.

Attach me

Supplies

Original HP-patroner ger dig bättre effektivitet, vilket i sin tur kommer att öka din produktivitet. Eftersom skrivare och bläck är utformade tillsammans är HP: s bläck- och tonerkassetter bättre än produkter från tredje part. Kombinationen låter dig skriva ut flera sidor av bättre kvalitet.

Attach Me