Processorer i AMD EPYC™ 7003-serien

Vi håller vårt löfte att ständigt förnya oss för att möta de tuffaste utmaningarna. Med den 3:e generationen AMD EPYC™ serverprocessorer introducerar AMD EPYC™ 7763. Det är den mest kraftfulla serverprocessorn. Processorer i AMD EPYC™ 7003-serien ger högre produktivitet genom snabbare applikationsprestanda.

Ledande arbetsbelastningsprestanda

Tillhandahåller lösningar i molnet, på plats eller remote, i containers eller VMs. Oavsett om det gäller bare-metal eller HCI erbjuder processorer i AMD EPYC™ 7003-serien enastående prestanda för ett brett utbud av standardtillämpningar inom industrin.

Som ledare inom högpresterande datorer fortsätter AMD att höja ribban för datacenterdrift genom att kontinuerligt följa sin roadmap och främja innovation.

Läs databladet

Hemligheten ligger under motorhuven

De nya processorerna i AMD EPYC™ 7003-serien bygger på Zen 3-kärnan och AMD Infinity-arkitekturen. De erbjuder alla funktioner i hela produktlinjen med branschledande I/O, 7nm x86 CPU-teknik och en integrerad säkerhetsprocessor på chipet. EPYC™ 7003-processorer har upp till 32 MB L3-cache per kärna, 4-6-8 memory channel interleaving som ger bättre ekonomi och prestanda i flera DIMM-konfigurationer. De möjliggör också klocksynkronisering mellan struktur och minne. Allt detta ger snabbare resultat.

Dra full nytta av styrkorna i din IT-investering

Från traditionell programdistribution till de senaste innovationerna: AMD EPYC™ 7003-serien får du den kapacitet och de systemresurser som dina applikationer kräver.

Vi förbättrar hela tiden vårt utbud av mjukvaruoptimering så att programmen kan dra nytta av alla innovationer i AMD EPYC™-processorer. I januari 2021 fanns det över 132 VMware®-certifierade plattformar med AMD EPYC™. Den breda miljön med öppna verktyg och bibliotek är en annan anledning till varför ledande molnleverantörer väljer AMD.Servrar med AMD EPYC™ ger resultat när du behöver dem. Så du kan snabbt skapa mervärde i hela företaget - oavsett hur, var eller när programmen körs.

Det viktigaste elementet i våra processorer är din data

I en komplex värld behöver du stöd för att göra dina arbetsbelastningar säkrare - det börjar med processer och sträcker sig till data. AMD Infinity Guard är en uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner som är inbyggda direkt i chipen. Det skapar en skyddsmur mot interna och externa hot mot dina data. Angreppsytorna minskas vid uppstart, körning och databehandling. AMD:s säkra krypterade virtualiseringsteknik förstärks av Secure Nested Paging. Det är på detta sätt som AMD möjliggör banbrytande framsteg inom datasäkerhet, t.ex. konfidentiell databehandling.

AMD EPYC™ i siffror

AMD EPYC™ är utformad för datacenter som är beroende av kraftfulla processorer och genomströmning. Från hyperkonvergerad infrastruktur till databaser och Big Data-analyser till högpresterande beräkningar - alla arbetsbelastningar gynnas av fler kärnor. Processorer i AMD EPYC™ 7003-serien kan skalas från 8 till 64 kärnor (eller 16 till 128 trådar per sockel). Ingen annan x86-serverprocessor uppnår denna kärntäthet.

Med AMD EPYC™ 7003 får du överlägsen arbetsbelastningsprestanda och de resurser du behöver för dina applikationer.

Processorer i AMD EPYC™ 7002-serien

Processorer i AMD EPYC™ 7002-serien påskyndar moderna arbetsbelastningar i datacenter med ledande prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner och möjliggör enkel och kostnadseffektiv hantering av nya installationer.

Öka prestandan i datacentret

Praktiskt taget allt går bättre på servrar med AMD EPYC™. Vare sig det gäller företagsapplikationer, virtualiserade och molnbaserade datormiljöer, hyperkonvergerad infrastruktur, högpresterande datorer (HPC) eller dataanalysapplikationer finns det en AMD EPYC™-lösning som uppfyller dina behov.

Utmärkt prestanda

AMD EPYC™ 7002-seriens processorer med Zen 2-kärnan erbjuder optimerad prestanda per watt, en större L3-cache för datatillgång med låg latenstid och branschledande 8 kanaler med DDR4-3200-minne och upp till 128 kanaler med PCIe® 4.0-anslutning, vilket minskar flaskhalsar. Detta gör AMD EPYC™-processorer till ett överlägset val för hyperkonvergens, kommersiell HPC och relationsdatabaser.

Avancerade säkerhetsfunktioner med AMD Infinity Guard8

AMD EPYC™-processorer har utformats från början med säkerhet i åtanke. De är motståndskraftiga mot dagens sofistikerade attacker. AMD Infinity Guard erbjuder en uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar känsliga data, förhindrar driftstopp och minskar resursförbrukningen.