1. Back

2019-maj-02 - Kista (Stockholm)

Kramer Electronics breddar sin distribution i Sverige och väljer ALSO som distributionspartner

Kramer Electronics Ltd utökar distributionen i Sverige och har utsett ALSO till sin nya distributionspartner/marknadsplats för produkter på den svenska marknaden. Det nya samarbetet träder i kraft omgående. ALSOs redan gedigna produktportfölj inom display, passar perfekt ihop med Kramers kvalitativa och välsorterade produktsortiment.

”Kramer kompletterar vår portfölj inom AV solutions och vår ALSO marknadsplats för återförsäljare inom AV och IT. Sortimentet möjliggör för oss att erbjuda helt kompletta lösningar inom bild och ljud för professionellt bruk via våra AV- och IT återförsäljare” säger Jorge Gállego, VD på ALSO Sweden. "Kramers starka varumärke, smarta produkter och kompetenta organisation ger oss en stor fördel som helhetsdistributör på den svenska AV-marknaden framöver.”

Kramer Electronics har en stark position med innovativa lösningar inom AV-teknik på den nordiska marknaden och är en ledande tillverkare av kompletta ”end-to-end” och användarvänliga ljud- och bildlösningar för alla typer av applikationer. För att ytterligare stärka sin positionering, framförallt inom It-segmentet, väljer nu Kramer att bredda sin distribution och inleda samarbete med ALSO i Sverige.

”ALSO är en etablerad och skicklig distributionsaktör med ett brett kundunderlag och omfattande nätverk inom segment där vi ser en stor tillväxtpotential”. säger Magnus Sarin, nordisk VD på Kramer Electronics. ”Med en effektiv distributionsmodell och lokal närvaro hamnar kundrelationen i fokus och vi kan ytterligare säkerställa att vi alltid levererar med hög kvalitet och säkerhet”.

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Fredrik Nicklasson
+46 768 34 01 10
fredrik.nicklasson@also.com