1. Back

2017-aug-11 - Kista (Stockholm)

ALSO lägger till Act! Essentials från Swiftpage till Cloud Marketplace

ALSO lägger till Act! Essentials, den senaste kontakt- och kundhanteringslösningen från Swiftpage, till ALSO Cloud Marketplace. Act! Essentials är ett enkelt och kostnadseffektivt verktyg för företag som används för att kontakta potentiella och befintliga kunder samt för att konsolidera och hantera kontakter, aktiviteter, anteckningar och historik i en säker molnmiljö.

Act! Essentials möjliggör idealisk hantering av kundrelationer och effektiv uppföljning med kunder för företagsägare. Act! Essentials är perfekt för återförsäljare som letar efter en kontakthanteringslösning av prenumerationsmodell som finns i en säker molnmiljö och därför är tillgänglig i realtid från alla platser och enheter. Act! portfölj har nu varit en bästsäljare i över 30 år och den lösning som drygt 6 miljoner användare i hela världen lagt sitt förtroende hos sedan dess banbrytande lansering i CRM-branschen 1987.

”Med Act! Essentials expanderar ALSO sin portfölj ytterligare och utvecklar sin profil som B2B-marknadsplats – och för på så sätt samman leverantörer och företag så att de kan gynnas av både tillgång till marknaden och till specialiserade ITC-tjänster. Genom att lägga till Act! Essentials ger vi våra återförsäljare ett lättkonfigurerat CRM-verktyg som är designat för SMB-kunder. Att kunna erbjuda ytterligare en molnbaserad tjänst för oss närmare ALSO Cloud Marketplace allmänna målsättning – att föra molntjänsterna ytterligare ett steg framåt”, säger Michael Gericks, förste vicechef för ALSO konsumtionsverksamhet.

”Vårt partnerskap med ALSO fortsätter att vara våra kunder och partners till oerhört stor fördel”, säger Lorcan Malone, president och VD för Swiftpage. ”Att lägga till Act! Essentials till ALSO Cloud Marketplace ger små och mellanstora företag och entreprenörer, i synnerhet de som inte behöver den fulla funktionaliteten hos Act! Premium, en enkel kostnadseffektiv lösning – som hanteras i en säker molnmiljö utan något långsiktigt åtagande och skapar ordning och reda och underlättar kontakter för hantering och tillväxt av deras verksamheter.”

Act! Essentials från Swiftpage är nu tillgänglig i ALSO Cloud Marketplace. Läs mer på www.alsocloud.se

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com