1. Back

2017-jun-27 - Kista (Stockholm)

ALSO lägger till The Voice of O365 på Cloud Marketplace

ALSO utökar sin marknadsplats Cloud Marketplace med The Voice of O365, en unik hanterad tjänst för företagstelefoni. Den gör det möjligt för användare av Microsoft Office 365 (Business Premium, E3 och E5) och deras organisationer att använda Skype för företag – online (tidigare Microsoft Lync 2010/13) som en privat telefonväxel (PBX) i molnet.

Med Voice of O365 möjliggörs åtkomst till det publika telefonnätet i Microsoft Office 365, så att användarna kan ringa telefonsamtal med en befintlig licens för Skype för företag (som ingår i Office 365) på samma sätt som de är vana att göra via sin befintliga privata telefonväxel eller hanterade telefonitjänst. När Voice of O365-licensen läggs till får användaren tillgång till alla funktioner för samtalsstyrning. Dessutom kan användarna fortsätta att använda sina nuvarande telefonnummer. Förutom att ge tillgång till det publika telefonnätet innehåller The Voice of O365 också programvara för kontaktcenter, automatisk telefonist och mobil närvaro, vilket betyder att Skype för företag – online kan sägas helt ersätta en vanlig privat telefonväxel.

"På ALSO söker vi ständigt efter möjligheter som hjälper våra kunder att göra det möjligt för användare av Skype för företag att förena telefoni- och samarbetstjänster. Det gläder oss att kunna presentera vårt partnersamarbete med SoftApp, där man i likhet med oss är mycket intresserad av att förenkla och utveckla marknaden för telefonväxlar. Genom att lägga till The Voice of O365 på ALSO Cloud Marketplace kan vi göra det möjligt för våra kunder att få mer gjort och samtidigt sänka sina totala administrationskostnader", sade David Treiberg, ansvarig för oberoende leverantörer av molnprogramvara på ALSO.

"Vi är stolta att finnas på ALSO Cloud Marketplace och är säkra på att vår hanterade tjänst kommer att göra det möjligt för ALSO:s samarbetspartners att tillföra mervärden till Microsoft Office 365 och bli konkurrenskraftiga på den växande marknaden för samordnad kommunikation", sade Jeroen André de la Porte, VD på SoftApp-distribution.

The Voice of O365 är nu tillgänglig på ALSO Cloud Marketplace.

Kontaktperson:

Brunswick Group GmbH

Simon Hertwig

Telefon: +49 89 80 99 025 25

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com