1. Back

2017-maj-31 - Kista (Stockholm)

ALSO utökar Cloud Marketplace med Magic ShareFile

ALSO inleder ett samarbete med det finländska företaget Magic Cloud för att erbjuda Magic ShareFile, en säker företagslösning för synkronisering och delning av filer, på ALSO Cloud Marketplace. Den unika delningstjänsten för företag är baserad på Citrix-teknik och tillhandahålls från Magic Clouds datacenter i Finland.

Med Magic ShareFile kan användarna komma åt och synkronisera alla sina data från valfri enhet och på ett säkert sätt dela dem internt och med utomstående parter och kunder, vilket förenklar samarbetet och ökar produktiviteten. Användarna kan också dela skrivskyddade dokument om de vill inaktivera redigeringsfunktioner för mottagaren. Magic ShareFile innehåller säkra appar med en inbyggd innehållsredigerare som är särskilt utformad för att ge användaren tillgång till omfattande och lättanvända funktioner på mobila enheter. Dessutom kan användarna komma åt data på mobiloptimerade webbplatser och mobilt med funktioner för offline-åtkomst.

"Tjänster som gör det möjligt för våra kunder att dra nytta av molnet och samarbeta på ett säkert sätt är kärnan i vårt erbjudande och våra samarbeten. Vi är stolta över att presentera samarbetet med Magic Cloud, som innebär ett betydande tillskott till utbudet för våra kunder på ALSO Cloud Marketplace", sade Thorlakur Thorgeirsson, ansvarig för oberoende leverantörer av molnprogramvara på ALSO.

"Vi ser fram emot att samarbeta med ALSO, något som kommer att hjälpa oss att nå nya marknader i Europa. ALSO har mycket gott rykte i denna kanal tack vare sina många partnersamarbeten, och har utökat sin räckvidd betydligt de senaste åren. Vi ser fram emot vårt samarbete med ALSO för att göra Magic ShareFile-lösningen tillgänglig i hela Europa", sade Timo Haapavuori, vd på Magic Cloud.

Magic ShareFile-lösningen är nu tillgänglig på ALSO Cloud Marketplace.

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Brigitte Van den Boogaard
024 3333 222
Brigitte.vandenBoogaard@also.com