1. Tillbaka

2021-jun-28 - Malmö

Ytterligare säkerhet för ditt ALSO-webbshopskonto

Med multifaktorautentisering (MFA) erbjuder ALSO sina kunder ytterligare säkerhet och skydd mot bedrägerier och hacking.

Phishing, Ransomware, DoS - Cybersäkerhet är ett dagligt bekymmer. Ett aktivt och framåtblickande tillvägagångssätt för dessa hot blir alltmer nödvändigt. ALSO har under många månader erbjudit multifaktorgodkännande, ett kraftfullt säkerhetsverktyg bestående av minst två faktorer.

Fler och fler kunder uppskattar verktyget. Lösningen är ganska enkel. Den består av ett tidsbaserat fristående lösenord (TOTP). Allt användaren behöver göra är att installera en gratis APP som kan generera tidsbegränsade lösenord (t.ex. MS Authenticator). När den primära installationen är på plats anger kunden helt enkelt en kod som ständigt återställs var 30: e sekund.

MFA hjälper till att skydda affärsdata genom att lägga till ett extra lager av säkerhet. Säkerheten för din information ökar eftersom potentiella tjuvar tvingas skaffa både lösenord och telefon. Dessutom är de flesta mobila enheter redan skyddade av ett lösenord eller fingeravtrycksläsare, vilket i sin tur bidrar till att göra oönskad användning av din MFA-inloggningsinformation svår.

Detta är ett litet snabbt steg, vilket innebär ett stort steg framåt i förhållande till säkerheten kring våra kunder.

Säkerheten för våra kunders data är av yttersta vikt, varför ALSO lanserar en kampanj för att migrera alla våra nätverkskunder till MFA. En detaljerad beskrivning av installationen finns på inloggningssidan i vår webbshop och via följande länk .

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Fredrik Nicklasson
+46 76 8340110
fredrik.nicklasson@also.com