1. Tillbaka

2021-mar-22 - Kista (Stockholm)

Channel Trends+Visions 2021: “New2Next” – ALSO presenterar framtiden

I år är den viktigaste europeiska mässan för IKT-sektorn en virtuell upplevelse med ett lovande motto: New2Next.

Den nya normalen som vi har upplevt sedan förra året kännetecknas av fjärrkommunikation. IT-teknik bidrar väsentligt till att möjliggöra anslutet arbete hemifrån. Och så mycket är säkert: 'Next Normal', tiden efter pandemin, kommer också att vara ’remote’. ALSO undersöker vilka tekniker, plattformar och ekosystem som kommer att forma denna era vid CTV 2021.

Kända tillverkare av hårdvara och mjukvara samt tjänsteleverantörer kommer att presentera sina portföljer för den virtuella världen den 19 maj. Dessutom presenteras omfattande lösningar inom områden som moln, cybersäkerhet, the Internet of Things, virtualisering och artificiell intelligens. Virtuella, interaktiva showrooms, ett stort utbud av presentationer och många nätverks- och kommunikationsmöjligheter för samman IKT-industrin i de 24 europeiska länder där företaget är representerat för första gången.

”Som teknologileverantör, med expertis från tillverkarna och återförsäljarnas kompetens, har ALSO ekosystemet för att möjliggöra ’The New and Next Normal’. Tillsammans med alla kanalpartners vill vi dela med oss av våra erfarenheter av den nya ’remote’-verkligheten, säger Gustavo Möller-Hergt, VD för ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Registrering för gratisevenemanget är nu möjlig på www.alsoctv.com

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Fredrik Nicklasson
+46 768 34 01 10
fredrik.nicklasson@also.com