1. Tillbaka

2020-apr-07 - Kista (Stockholm)

Fast forward: digital mässa Channel Trends + Visions rullas ut internationellt

Europa stänger av?

Raka motsatsen! Efter succén med det digitala evenemanget CTV i DACH-regionen (Tyskland, Schweiz och Österrike) tar vi nästa steg och introducerar det till fler regioner. Den 28 april, kommer evenemanget att äga rum i alla 20 ALSO-länderna: Frankrike, Nederländerna och Belgien, de fyra skandinaviska länderna, Polen, Baltikum inklusive Ukraina och Vitryssland, Bulgarien, Rumänien, Kroatien, Slovakien, Slovenien, Tjeckien och Ungern.

Tackvare evenemangets digitalisering var antalet besökare i Tyskland, Schweiz och Österrike betydligt högre än på tidigare mässor. Användarna tyckte att besöket var extra värdefullt, eftersom de kunde följa alla ämnen de var intresserade av då de presentationerna spelades in och kunde laddas ner i efterhand. Detta visades också i användningsintensiteten: var och en av de mer än 6.000 besökarna deltog i cirka 5 presentationer eller webbinarier, totalt sett registrerades över 100.000 klick.

Gustavo Möller-Hergt, VD för ALSO: «Den positiva feedbacken från våra besökare, oavsett om det var på den digitala arenan eller i de personliga diskussioner som våra anställda hade med besökarna som en uppföljning, har övertygat oss om att göra formatet tillgängligt för våra kunder i alla ALSO länder. »

På de internationella mässorna kan återförsäljare förvänta sig en mängd intressanta presentationer och webbinarier. Många leverantörer kommer att delta. Från och med 8 april kan intresserade återförsäljare registrera sig för sitt kostnadsfria mässbesök på respektive lands webbplats.

Kontakt

Kontaktuppgifter för mediaförfrågan

Fredrik Nicklasson
+46 768 34 01 10
fredrik.nicklasson@also.com