För företag som är i framkant

Med utvecklingen av tekniker som AI, RPA och data science har kraven på företagsdatorer aldrig varit högre. Företagen behöver verktyg som kan hjälpa dem att hantera enorma mängder data, minska medarbetarnas administrativa uppgifter och optimera deras grafiska produktioner. Lenovos Workstations-serie uppfyller dessa behov med marknadens starkaste processorer och grafikkort.


Stationär arbetsstation


Lenovos kraftfulla stationära datorer i Workstation-serien är utformade av ingenjörer med fokus på användardriven innovation. Med marknadens mest kraftfulla och robusta prestanda hjälper de professionella användare som ekonomer, programvaruutvecklare, byggnadsingenjörer och arkitekter att arbeta bättre och mer innovativt.

Utforska


Bärbara arbetsstationer


Då behovet av kraftfulla företagsdatorer ökar, ökar också behovet av flexibla arbetsredskap och medarbetare som enkelt kan röra sig mellan olika platser. Därför har Lenovo utvecklat Workstation-serien med bärbara datorer. Låt kunderna uppleva marknadens kraftfullaste arbetsstationer, förpackade i eleganta bärbara datorer.

Utforska


Skapa mervärde för dina kunder med
Lenovos Trade-In och Buy&Try-program

Läs mer

Stationära arbetsstationer

Marknadens mest kraftfulla och robusta prestanda


P330 Tower & SFF

Suverän prestanda till ett överkomligt pris

Kritiska, högprioriterade uppgifter kräver en superstark och pålitlig arbetsstation som P330. Ge dina kunder ett arbetsverktyg i toppklass till ett konkurrenskraftigt pris. ThinkStation P330 levereras med de senaste Intel® Core™ i- och Xeon®-processorerna samt NVIDIA® Quadro RTX™-grafikkort. Dessutom får användaren förstklassig lagringskapacitet inklusive M.2 och Intel® Optane™-minne.

Se i butik Ladda ner datablad


P330 tiny

96 % mindre än konkurrenterna

ThinkStation P330 Tiny är en kraftfull arbetsstation med en volym på endast 1 liter – vilket är 96 % mindre än en motsvarande stationär dator. Med ISV-certifiering och den senaste tekniken får du ett kompakt kraftpaket. P330 Tiny är, trots sin ringa storlek, perfekt för krävande arbetsuppgifter inom områden som teknik, arkitektur, vetenskap, medicin och ekonomi.


Se i butik Ladda ner datablad


P520

Energisnålt kraftpaket för kreativ utveckling

Förse dina kunder med en solid arbetsstation som ger den perfekta balansen mellan blixtsnabb datorkraft och kreativ utveckling. Med marknadens bästa lagringskapacitet, minne och kylfunktioner hanterar den alla tänkbara uppgifter utan problem. Den är designad av ingenjörer med fokus på energieffektivitet och användarbehov inom branscher som arbetar med viktiga och tunga program. Datorn levereras med NVIDIA® Quadro-grafikkort och upp till 250 GB minne.


Se i butik Ladda ner datablad


P520c

Hög prestanda – till ett lågt pris

Förse dina kunder med ledande lagringsutrymme, minne och processorer till ett pris som de flesta har råd med. Med NVIDIA® Quadro-grafikkort och Intel® Xeon®-processor är P520c VR-optimerad, samtidigt som den är både energisnål och prisvärd. Den har testats för att uppfylla näringslivets mest omfattande hållbarhetsstandarder. Förse dina kunder med en Greenguard-certifierad arbetsstation som uppfyller kriterierna för Energy Star 6.1 och 80® PLUS Platinum PSU och som kan konfigureras för att uppfylla individuella behov.

Se i butik Ladda ner datablad


P720

För de mest krävande dataprocesserna

P720 är kraftfull nog för de mest krävande dataprocesser. Den ger kunderna upp till 384 GB med en minneshastighet på hela 2 666 Mhz – och därmed blixtsnabb svarstid. Dessutom har den enorma lagringsmöjligheter (upp till 60 TB HDD-lagring), Intel® Xeon®-processor och NVIDIA® Quadro-grafikkort. Med P720 får du en hållbar arbetsstation som klarar det mesta. Med trekanalskylning och en design som skyddar krävande minneskonfigurationer överträffar P720 konkurrenterna både vad gäller kylning och drifttid.

Se i butik Ladda ner datablad

Bärbara arbetsstationer

Optimal kraft för anställda på språng

THINKPAD P1

Marknadens lättaste mobila arbetsstation

Ska datorn ha mycket kraft eller vara mobil? Med ThinkPad P1 får kunderna både och. De slipper välja. Detta är Lenovos tunnaste och lättaste mobila arbetsstation någonsin, med en tjocklek på endast 18,4 mm och en vikt på endast 1,7 kg. Trots det levererar den massor av kraft med 8:e generationens Intel® Xeon®- och Core™-processorer, NVIDIA® Quadro®-grafik samt minne och lagringsutrymme i överflöd.


När det gäller uppdragskritiska system kan dina kunder lita på den mobila ThinkPad P1 Workstation. Det senaste inom Intel® Xeon®- och Core™-processorkraft samt banbrytande NVIDIA® Quadro®-grafik gör den till ett riktigt kraftpaket.

ThinkPad P1 har testats för att kunna köra de mest krävande apparna. Den är ISV-certifierad av många av de största oberoende programvarutillverkarna.

P1 har Think-seriens välkända svarta finish och ett chassi av kolfiber och magnesiumlegeringar, så att stilen matchar kraften inuti. Låt inte dina kunder luras av tjockleken på endast 18,4 mm. Den är nämligen fullspäckad med kraft.

ThinkPad genomgår några av branschens strängaste produkttester, så att dina kunder får den perfekta kombinationen av kraft och hållbarhet. P1 är testad enligt 12 militära specifikationer för att säkerställa att den fungerar – även under extrema förhållanden. Från arktisk vildmark till sandstormar i öknen – dina kunder kan vara säkra på att denna mobila arbetsstation klarar alla tänkbara utmaningar.

ThinkPad P1 är inte bara ett slimmat chassi fyllt med kraft. Bland de robusta anslutningsmöjligheterna finns flera Thunderbolt™-portar samt mer traditionella uttag som USB 3.0 och HDMI. Den får alla andra supertunna och mobila arbetsstationer att blekna.

Se i butik Ladda ner datablad

THINKPAD P53

För dataintensiva AI-projekt

Med upp till 9:e generationens Intel® Xeon® eller 9:e generationens Intel® Core™ i9 med 8 kärnor levererar ThinkPad P53 ren styrka. Och med tillägget av NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 GPU kan den dessutom återge VR och hantera dataintensiva AI-projekt. Upp till 6 TB lagringsutrymme innebär att kunderna aldrig behöver oroa sig för att systemet ska lagga eller att utrymmet ska ta slut. Dessutom är P53 ISV-certifierad av alla större tillverkare som 3dsMax®, AutoCAD®, CATIA®, Decision Space®, Petrel® och Vectorworks®.

ThinkPad P53 kan fås med en imponerande 15,6-tums 4k OLED-pekskärm med Dolby Vision™ HDR-teknik (High Dynamic Range). Dina kunder får bättre kontrast samt tydligare detaljer och färger med 100 % Adobe-färgspektrum. Oavsett om de arbetar kreativt eller tittar på multimedia, kommer de utan tvekan att uppskatta grafiken!

ThinkPad P53 är certifierad för WiFi-6 – den snabbaste WiFi-hastigheten någonsin. Den är konstruerad för att hantera hög kapacitet, särskilt i trånga miljöer – utan fördröjning eller buffring. Med en batteritid på upp till 16,5 timmar är detta en lätt arbetsstation som klarar vad som helst, var som helst.*

* Testad enligt MobileMark 2014-standarden. Batteritiden varierar avsevärt beroende på inställningar, användning och andra faktorer.

ThinkPad P53 uppfyller näringslivets hårda säkerhetskrav. Den är testad enligt 12 militära specifikationer och över 200 kvalitetskontroller för att säkerställa att den fungerar även under extrema förhållanden. Extremväder som kyla och sandstormar, nollgravitation, utspillda vätskor eller fall – P53 har utsatts för allt.

Med omfattande ThinkShield-säkerhetsfunktioner kan dina kunder skydda företagsdata och personuppgifter – oavsett var de arbetar. Med dTPM (discrete Trusted Platform Module), som ingår som standard, krypteras användarens data i samarbete med säkerhetsfunktionerna i Windows 10. ThinkShutter, ett fysiskt lock över webbkameran, blockerar kameralinsen så att användaren bara syns när han eller hon vill bli sedd.

Högtalarna på P53 levererar fylligt och kraftfullt ljud i toppklass med Dolby® Audio. Systemet anpassar ljudet dynamiskt, så att dina kunder får virtuellt surroundljud av biokvalitet för både underhållning och arbete. Samtidigt säkerställer de två fjärrfältsmikrofonerna att användaren hörs tydligt i alla samtal.

Se i butik Ladda ner datablad

THINKPAD P53s

En mer slimmad och kompakt P53

Precis som ThinkPad P53 har P53s massor av kraft och utrymme. Den är perfekt för användare som vill ha högsta prestanda och ökad flexibilitet, men som inte ska arbeta i uppdragskritiska program. P53s har 8:e generationens Intel® Quad Core-processor och det senaste professionella grafikkortet från NVIDIA® Quadro® och levererar den kraft och prestanda dina kunder behöver i ett lätt och bärbart format. P53s har dessutom ISV-certifiering från alla större tillverkare, som Autodesk®, AVID®, Bentley®, Dassault® Systèmes®, PTC® och Siemens®, samt SSD (Solid State Drive) med upp till 2 TB lagring och 48 GB minne, vilket säkerställer minimal fördröjning.


ThinkPad P53s kan fås med en imponerande 15,6-tums 4k UHD-skärm (3 840 x 2 160) med Dolby Vision™ HDR-teknik (High Dynamic Range). Dina kunder får bättre kontrast samt tydligare detaljer och färger med 100 % Adobe-färgspektrum. Oavsett om de arbetar kreativt eller tittar på multimedia, kommer de utan tvekan att uppskatta grafiken!

Högtalarna på P53s ger fylligt och kraftfullt ljud i toppklass med Dolby Audio™, vilket ger dina kunder ännu bättre underhållning. Systemet anpassar ljudet dynamiskt, för virtuellt surroundljud av biokvalitet.

Med en batteritid på upp till 14 timmar kan man ta med sig ThinkPad P53s överallt.* Om dina kunder vill vara rörliga och uppkopplade, även där det inte finns WiFi, kan de lägga till WWAN för säker onlineanslutning på platser utan mobiltäckning.**

* Testad enligt MobileMark 2014-standarden. Batteritiden varierar avsevärt beroende på inställningar, användning och andra faktorer.

** WWAN kan inte läggas till i efterhand, utan måste konfigureras vid inköpstillfället.

Då säkerhetshoten blir allt fler, ökar också behovet av att skydda sig. Med den mobila arbetsstationen ThinkPad P53s får dina kunder en produkt som är testad enligt 12 militära specifikationer och över 200 kvalitetskontroller, för att säkerställa att den fungerar även under extrema förhållanden.

Inbyggda säkerhetsfunktioner skyddar kundernas viktiga affärsinformation. Med dTPM (discrete Trusted Platform Module), som ingår som standard, krypteras användarens data i samarbete med säkerhetsfunktionerna i Windows 10. ThinkShutter, ett fysiskt lock över webbkameran, blockerar kameralinsen så att användaren bara syns när han eller hon vill bli sedd.

Se i butik Ladda ner datablad

THINKPAD P73

Kraftfull nog för alla branscher

Den mobila ThinkPad P73 ger maximal kraft, tack vare de senaste högpresterande processorerna från Intel®. Med en åtta kärnors i9-processor samt NVIDIA® RTX Quadro®-grafikkort, får dina kunder realtidsrenderad VR och AI-förstärkta verktyg för hantering av arbetsflöden i dataintensiva branscher. Dessutom är den ISV-certifierad av ArcGIS®, AutoCAD®, Creo®, Decision Space®, McKesson®, Revit®, SolidWorks®, 3dsMax® med flera.

ThinkPad P73 har en 4k UHD-skärm (3 840 x 2 160) på 400 nit (tillval) som ger levande färger med 100 % Adobe-färgspektrum. Det innebär att användaren får en bättre färgåtergivning än vad det mänskliga ögat kan uppfatta. Skärmen finns också med Dolby Vision™ HDR-teknik (High Dynamic Range) för naturtrogna bilder och filmer. Dina kunder får ökad ljusstyrka, större kontrast och eleganta detaljer i kristallklara färger.

P73 har ett djupt och fylligt ljud tack vare det Dolby Atmos®-certifierade ljudsystemet. Ljudet från stereohögtalaren på 2 watt omsluter användaren och de två fjärrfältsmikrofonerna säkerställer att allt tal hörs klart och tydligt under Teams-mötena.

Den mobila arbetsstationen ThinkPad P73 erbjuder stabil uppkoppling och en lång batteritid på nästan 17 timmar. Den är certifierad för WiFi-6, den snabbaste WiFi-hastigheten någonsin, med dataöverföringshastigheter på upp till 9,6 Gbps. WiFi-6 klarar större kapacitet och är skapad för trånga miljöer.

ThinkPad P73 är testad enligt 12 militära specifikationer och över 200 kvalitetskontroller för att säkerställa att den fungerar även under extrema förhållanden. Från arktisk vildmark till sandstormar i öknen, vid nollgravitation, utspillda vätskor och fall. Den är robust och jobbar för dina kunder i alla lägen.

Inbyggda säkerhetsfunktioner skyddar kundernas viktiga affärsinformation. Med dTPM (discrete Trusted Platform Module), som ingår som standard, krypteras användarens data i samarbete med säkerhetsfunktionerna i Windows 10. ThinkShutter, ett fysiskt lock över webbkameran, blockerar kameralinsen så att användaren bara syns när han eller hon vill bli sedd.

Se i butik Ladda ner datablad

THINKPAD P43s

Kraftfullt utbildningsverktyg för CAD (datorstödd konstruktion)

P43s är skapad med STEM-studenter i åtanke. Samtidigt är den perfekt för lättare CAD-arbeten (Computer-Aided Design) inom områden som arkitektur eller konstruktion. Intel® Core™-processorn av 8:e generationen är snabb och kraftfull, medan NVIDIA® Quadro® P520-processorn med 2 GB DDR5 gör den extra snabb på rendering. Supersnabb PCIe-SSD-lagring och upp till 48 GB DDR4-minne ser till att datorn inte laggar. Den är dessutom ISV-certifierad av samtliga större leverantörer som Autodesk®, SketchUp, SolidWorks® med flera.


Dina kunder kan välja en WQHD-skärm (2 560 × 1 440) på 500 nit och få levande färger med 100 % Adobe-färgspektrum och Dolby Vision™ HDR-teknik (High Dynamic Range) för naturtrogna bilder och filmer. Det innebär ökad ljusstyrka, större kontrast och eleganta detaljer i kristallklara färger.

Framåtvända högtalare och fjärrfältsmikrofoner ger en förstklassig ljudupplevelse för dina kunder. Tack vare Dolby Audio™ får användaren ljud med biokvalitet.

Den mobila P43s kan tas med överallt. Den är certifierad för WiFi-5, med möjlighet att lägga till WWAN-anslutning som tillval och på så vis använda den även där det inte finns mobiltäckning. Batteriet varar i upp till 14 timmar.

P43s är testad enligt 12 militära specifikationer och över 200 kvalitetskontroller för att säkerställa att den kan användas även under extrema förhållanden. Den är robust och tål det mesta.

Inbyggda säkerhetsfunktioner skyddar kundernas viktiga affärsinformation. Med dTPM (discrete Trusted Platform Module), som ingår som standard, krypteras användarens data i samarbete med säkerhetsfunktionerna i Windows 10. ThinkShutter, ett fysiskt lock över webbkameran, blockerar kameralinsen så att användaren bara syns när han eller hon vill bli sedd.

Se i butik Ladda ner datablad

 

Skapa mervärde för dina kunder med Lenovos

Trade-In och Buy&Try


Trade-In


Ge kunderna upp till 2 900 kr i återbetalning när de byter sin gamla arbetsstation mot en ny.

Läs villkor och skicka förfrågan


Buy&Try


Låt kunderna testa sin nya arbetsstation utan att binda upp sig. På så sätt låter du produkten tala för sig själv!

Läs villkor och skicka förfrågan


ALSOs Lenovo-specialister är redo att hjälpa dig

Kontakta våra Lenovo-specialister om du har några frågor eller behöver sparring i din Lenovoförsäljning och affärsutveckling.

Kontakt