750 gram ultrahög prestanda

Lenovo har utvecklat ett sätt att få ultrahög prestanda med stöd för trådlösa Wi-Fi/Bluetooth- och WWAN-anslutningar. Allt i ett kompakt paket på 750 gram.


Trots att den inte väger mer än 750 gram tillhandahåller ThinkCentre Nano maximal prestanda. Den är utformad enligt Lenovos höga kvalitetsstandarder och kan hantera riktigt krävande uppgifter och utmanande fysiska miljöer.

Bättre produktivitet och lägre elräkningar

Trots att den är mindre än en gammal VHS-kassett ger ThinkCentre M90n-1 Nano samma höga prestanda som en vanlig stationär dator, men med 15% lägre energiförbrukning. Bättre produktivitet och lägre elräkningar är ledorden som gör M90n-1 till en dator som alla företag kommer att uppskatta.


Hjälp din kund att uppfylla framtidens behov

Företag söker ständigt efter sätt att öka sin konkurrenskraft. För dem är högkvalitativ IT-utrustning absolut avgörande. ThinkCentre Nano är utformad för att uppfylla moderna företags behov idag – och för att hantera de utmaningar som de kommer att stöta på i framtiden.

Minitekniken är på frammarsch

Nano skyddar företagets data från såväl attacker utifrån som olämpliga delningar av anställda. En stabil kryptoprocessor i form av en TPM 2.0-chippsats säkerställer att alla viktiga data krypteras för att skydda mot IT-brottslingar medan Kensington™-låskabeln ger extra fysisk säkerhet.

 

Inbyggd klientsäkerhet

M90N-1 Nano skyddar företagets data från såväl attacker utifrån som olämpliga fildelningar av anställda. En stabil kryptoprocessor i form av en TPM 2.0-chippsats säkerställer att viktig data krypteras som skydd mot IT-brottslingar medan Kensington-låskabeln ger extra fysisk säkerhet som gör det svårt för tjuvar att stjäla enheten.

 

Konkurrenskraftig miljömedvetenhet

Under de senaste åren har miljömedvetenhet och hållbarhet börjat spela en allt viktigare roll för företagens IT-beslutsprocess. M90N-1 Nano är programmerad för att spara energi, vilket den gör med upp till 30 % jämfört med en stationär dator.

 


Ta en produktrundtur

Se hur M90N-1 Nano fungerar i praktiken och upptäck möjligheterna med Lenovos senaste teknik.


Nano-tillbehör

Lenovo har valt ut ett antal relevanta tillbehör som du kan sälja med ThinkCentre Nano. Förbättra kundernas användarupplevelse och öka din egen plånboksandel.

Rail Mount

Gör ThinkCentre Nano ännu mer utrymmesbesparande och flexibelt för din kund. Med DIN Rail Mount kan den placeras överallt.

Kjøp nå

Vesa Mount

Vesa Mount är en flexibel monteringslösning som passar alla VESA-kompatibla produkter.


Kjøp nå

Monitor Clamp

Med Monitor Clamp kan ThinkCentre enkelt anslutas till exempelvis en monitor och därmed bli ännu utrymmessnålare.

Kjøp nå

Tio Monitor Bracket

Den smarte Tio monitor bracket gir kunden mulighet for å plassere ThinkCentre Nano bak en PC ogpå den måten bli helt usynlig.


Kjøp nå

ThinkVision T25d-10

Den perfekte skjermen til Nano. Med 11 % flere piksler enn en full HD-skjerm er du sikret visuell klarhet for alle typer arbeidsoppgaver.

Kjøp nå


Så säljs ThinkCentre M90n-1 Nano

Vill din kund ha en modern PC-lösning som tar hänsyn till design, storlek och flexibilitet, men som samtidigt har Lenovos kända höga prestanda och robusthet?


ALSO och Lenovo har sammanställt allt material du behöver för att övertyga dina kunder om att ThinkCentre M90n-1 Nano är rätt val för dem. Få koll på de viktigaste försäljningsbudskapen och få tillgång till marknadsmaterial och texter - redo att användas direkt.

Ladda ner försäljnings- och marknadsföringsmaterialet - och kom igång med din ThinkCentre M90n-1 Nano-försäljning idag.

Ladda ner säljmaterial Ladda ner marknadsmaterial Ladda ner presentationen Se eller återse ALSOs webinarie

ALSOs Lenovo-specialister är redo att hjälpa dig

Kontakta våra Lenovo-specialister om du har några frågor eller behöver sparring i din Lenovoförsäljning och affärsutveckling.

Kontakt