EPOS tillkännager
IMPACT 1000

- en revolutionerande headset-serie som drivs av maskininlärning för att minska hjärnans trötthet i moderna kontorslandskap

Läs mer Upptäck EPOS Impact 1000

IMPACT 1000 - ett on-ear-Bluetooth®
-headset med framtidssäkrad teknik.

IMPACT 1000-serien är det första headsetet som utformats för att möta utmaningarna med samtal i den nya öppna kontorsmiljön. Detta headset är utformat för att hjälpa yrkesverksamma som pratar mycket i sitt arbete att fokusera på meningsfull dialog med minimal hjärnaktivitet som går åt till att lyssna och förstå det väsentliga. EPOS IMPACT 1000 är utformat för att hjälpa hjärnan att lyssna och förstå även när en av deltagarna befinner sig i en bullrig miljö. Detta minskar hjärntröttheten på båda sidor av samtalet med hjälp av hybrid adaptiv aktiv brusreducering (ANC) och branschledande adaptiv röstuppfattning som drivs av EPOS AI™.

IMPACT 1000 använder sig av branschledande teknik för taluppfattning. Genom att tillämpa teknik för maskininlärning identifierar IMPACT 1000 vilka ljud som behöver undertryckas i användarens miljö och vilka ljud som behöver förstärkas. Tillsammans tar denna förstklassiga lösning itu med utmaningarna i moderna arbetsmiljöer och gör det möjligt för anställda att blockera oönskade ljud och skapa störningsfria arbetsupplevelser på båda sidor av en konversation.

Daniel 25 mins ago Upptäck EPOS Impact 1000