1. tillbaka

Vad våra anställda säger

Vid ALSO-koncernens högkvarter i Schweiz eller ett ALSO-företag i ett annat land i Europa: mer än 3520 engagerade anställda med mer än 50 olika nationaliteter har valt ALSO som arbetsgivare.

Renate Jozic

Focus Sales Managers

”För mig är försäljningen till våra partner som att springa ett långdistanslopp. Vid startlinjen finns förtroende och vid mållinjen ett långsiktigt affärspartnerskap.”

Mario Obst

Head of Social Media ALSO Group

”Hos ALSO kretsar allt runt kunden. Det är inte bara tomt prat, utan något som alla här känner väldigt starkt för. Det spelar ingen roll om det sker online, på telefon eller när vi pratar med dem personligen: vi bryr oss om våra kunder och strävar verkligen efter att ge dem bästa möjliga service. Det är precis som det ska vara, för i slutändan är vi alla 'bara' kunder.”

Nicole Moreno

Customer Care Agent

”Jag tar hand om och utmanar våra trainees under deras första tid hos ALSO och utbildar dem inom kundtjänst på ett roligt och engagerat sätt.”

Ivo Murer

Account Manager (försäljning)

”Kvalitet är aldrig en tillfällighet: det är alltid resultatet av ambitiösa mål, ärliga insatser, smarta arbetsflöden och ett rutinerat genomförande.”

Stefanie Ullrich

Web Design (marknadsföring)

”Hos ALSO kan man påverka och vara kreativ. Detta garanterar att varje projekt är en helt ny utmaning, med helt nya lösningar. Det är roligt, motiverande och extremt givande att jobba på det här sättet.”

Simon Lahner

Focus Sales Manager

”Kundnöjdhet är väldigt viktig för oss. Vi är alltid redo att uppfylla kundernas förväntningar eller till och med överträffa dem.”