NYHET!

ThinkSystem är Lenovos nya serverportfölj
baserad på Intel Purley / Skylake. Konceptet är
konstruerat för att möta dagens och morgondagens krav på det softwaredefinierade datacenter.

Detta är Lenovos största lansering någonsin, och omfattar 14 nya servrar, 7 nya lagringsprodukter och 5 nya rackswitchar.

Läs mer om de nya modellerna på Lenovo.se
3D-katalog av Lenovos serverportfölj
Fråga Lenovo-teamet i ALSO om ThinkSystem


Servrar i världsklass!

Kör ditt företag framåt med en server som är anpassad efter dina behov. Minska kostnaderna och komplexiteten att investera i ett system som hanterar det dagliga arbetet och som kan utökas för att rymma framtida tillväxt. Klicka här och se vår TopSeller guide .

Tower

Lenovos Tower-servrar har all kraft du behöver i ett litet paket!

Branschledande pålitlighet, skalbarhet och prestanda.

Lär känna de olika Tower-modellerna:

Lenovo ThinkServer TS150 är en perfekt förstagångsserver för små och mellanstora företag, filialkontor och butiker. Den har den senaste teknologin och den kraft som behövs. Intel® Xeon® E3-1200 v5-prosessorerna har upp till fyra kärnor, integrerade grafikkort och stöd för 64 GB DDR4-minne på 2133 MHz. Detta gör att du kan köra större jobb upp till 20 % snabbare än innan, och även virtuella maskiner (VM-ar) för att utnyttja servern så effektivt som möjligt. Den inbyggda Intel AMT-teknologin (Active Management Technology) i TS150 gör användarvänliga, branschstandardiserade administrationsverktyg för extern övervakning, uppdateringar och reparationer. TS150 har mycket högre prestanda än en bra stationär PC, till nästan samma pris.

Som tillägg till de kraftiga Intel® Xeon® E3-prosessorerna kommer TS150 också med Core® i3-, Pentium®- och Celeron®-processorer som lämpar sig bra för en mindre plånbok. För flexibla lagringslösningar finns 5,25" optiska stationer / bandstationer, 3,5" hårddiskar och 2,5" hårddiskar/SSD-er. Upp till 24 TB intern lagring i affärsklassen stöttar lagringskrävande jobb – som kontorsprogram, web-, e-post- och arkiverings-/utskriftstjänster – och har tillväxtkapacitet. Integrerad programvara-RAID 0/1/10/5, som kan uppgraderas till maskinvara-RAID på basisnivå, och EEC-minne (Error Correcting Code) stärker driftstiden. Flera serveroperativsystem stöds, och stöden för klientoperativsystem ger möjlighet till användning i butiker/kassor.

Som tillägg till allt detta får du kundsupport och service i världsklass.

TS460 är bland de mest flexibla och prisvärda tornservrarna på marknaden. Den erbjuder pålitlighet i enterprise-class och är enkel att administrera. Detta ger minskade kostnader med minimala driftsstopp samt ökad prestanda och snabbare överföringshastighet till dina affärsapplikationer.

Flexibel och skalbar

Fullt CPU-stöd (upp till Intel® Xeon® processor E3-1280v5) och redundant 450W strömförsörjning gör TS460 till en flexibel och skalbar server, som finns i konfigurationerna 4x 3,5", 8x 3,5" eller 16 x 2,5" hårddiskar. Som tillägg finns enterprise-class storage och RAID support. Det här är den första tornservern som stöder intern M.2 lagring och har en av de bästa lagringskapaciteterna efter singelsocket servrarna.

Som tillägg till allt detta får du kundsupport och service i världsklass.

Rack

Utvecklad design och profesionellt utformad. Allsidiga plattformar för företagens krav över hela världen. Lenovos rackservrar är kraftiga, energisnåla och väldigt allsidiga!

Lär känna de olika Rack-modellerna:

RS160 är en utmärkt basserver för växande företag. Med Intel®-processorer och lagring / nätverk i enterprise-klass stödjer den datahastigheter upp till 12Gb / s och har dubbelt så mycket minne och 33 procent större inre lagringskapacitet än sin föregångare.

Inbyggt värde och flexibilitet

RS160 erbjuder ett komplett utbud av kraftfulla Intel-prosessorer, från Celeron till Xeon®, med upp till 64GB DDR4-minne. Den är flexibel, stöder flera lagringstyper och formfaktorer, inkluderar upp till 16TB internminne och 32GB M.2-diskar for ytterligere skalbarhet. Flera serveroperativsystem är tillgängliga och racket erhålls med 2- och 4-skenor för rack-montering.

Kundvänlig

Lenovo-servrarna rankas ständigt som de mest pålitliga x86-servrarna på marknaden, och har den högsta kundnöjdheten. RS160 är inget undantag. Det grunda kabinettdjupet i racket ger ett bättre luftflöde, och strömförsörjningen är 80 Plus Gold-certifierade. Det användarvänliga Lenovo XClarity-verktyget för systemadministration ger företag pålitlighet och hanterbarhet samt minskar kostnader och driftstopp. Det är samma verktyg som används i Lenovos avancerade 2-sockels racksystem.Fråga Peter om Lenovo server

Stefan Håkansson
Solutions Specialist Lenovo DCG

Direkt: +46 768 34 00 92
Stefan.Hakansson@also.com