NYHET!

ThinkSystem är Lenovos nya serverportfölj
baserad på Intel Purley / Skylake. Konceptet är
konstruerat för att möta dagens och morgondagens krav på det softwaredefinierade datacenter.

Detta är Lenovos största lansering någonsin, och omfattar 14 nya servrar, 7 nya lagringsprodukter och 5 nya rackswitchar.

Läs mer om de nya modellerna på Lenovo.se
3D-katalog av Lenovos serverportfölj
Fråga Lenovo-teamet i ALSO om ThinkSystem


Servrar i världsklass!

Kör ditt företag framåt med en server som är anpassad efter dina behov. Minska kostnaderna och komplexiteten att investera i ett system som hanterar det dagliga arbetet och som kan utökas för att rymma framtida tillväxt. Klicka här och se vår TopSeller guide .

Tower

Lenovos Tower-servrar har all kraft du behöver i ett litet paket!

Branschledande pålitlighet, skalbarhet och prestanda.

Lär känna de olika Tower-modellerna:

Lenovo ThinkServer TS150 är en perfekt förstagångsserver för små och mellanstora företag, filialkontor och butiker. Den har den senaste teknologin och den kraft som behövs. Intel® Xeon® E3-1200 v5-prosessorerna har upp till fyra kärnor, integrerade grafikkort och stöd för 64 GB DDR4-minne på 2133 MHz. Detta gör att du kan köra större jobb upp till 20 % snabbare än innan, och även virtuella maskiner (VM-ar) för att utnyttja servern så effektivt som möjligt. Den inbyggda Intel AMT-teknologin (Active Management Technology) i TS150 gör användarvänliga, branschstandardiserade administrationsverktyg för extern övervakning, uppdateringar och reparationer. TS150 har mycket högre prestanda än en bra stationär PC, till nästan samma pris.

Som tillägg till de kraftiga Intel® Xeon® E3-prosessorerna kommer TS150 också med Core® i3-, Pentium®- och Celeron®-processorer som lämpar sig bra för en mindre plånbok. För flexibla lagringslösningar finns 5,25" optiska stationer / bandstationer, 3,5" hårddiskar och 2,5" hårddiskar/SSD-er. Upp till 24 TB intern lagring i affärsklassen stöttar lagringskrävande jobb – som kontorsprogram, web-, e-post- och arkiverings-/utskriftstjänster – och har tillväxtkapacitet. Integrerad programvara-RAID 0/1/10/5, som kan uppgraderas till maskinvara-RAID på basisnivå, och EEC-minne (Error Correcting Code) stärker driftstiden. Flera serveroperativsystem stöds, och stöden för klientoperativsystem ger möjlighet till användning i butiker/kassor.

Som tillägg till allt detta får du kundsupport och service i världsklass.

TS460 är bland de mest flexibla och prisvärda tornservrarna på marknaden. Den erbjuder pålitlighet i enterprise-class och är enkel att administrera. Detta ger minskade kostnader med minimala driftsstopp samt ökad prestanda och snabbare överföringshastighet till dina affärsapplikationer.

Flexibel och skalbar

Fullt CPU-stöd (upp till Intel® Xeon® processor E3-1280v5) och redundant 450W strömförsörjning gör TS460 till en flexibel och skalbar server, som finns i konfigurationerna 4x 3,5", 8x 3,5" eller 16 x 2,5" hårddiskar. Som tillägg finns enterprise-class storage och RAID support. Det här är den första tornservern som stöder intern M.2 lagring och har en av de bästa lagringskapaciteterna efter singelsocket servrarna.

Som tillägg till allt detta får du kundsupport och service i världsklass.

Med Lenovo® ThinkServer® TD350 kan du få tillräckligt hög prestanda och lagringskapacitet utan att investera i en rack-infrastruktur. Denna nya golvmodell har nästen tre gånger så hög minneskapacitet som tidigare generationers tornservrar, upp till 1TB, och en enastående dubblering av lagringskapaciteten, upp till 120 TB. Du kan också välja att lägga in två interna M2-halvledarstationer (SSD-er) i företagsklassen för att få en extra trygg start. Alla dessa funktioner innebär i slutändan bättre lönsamhet för ditt företag.

Med fjärråtkomst och öppna industristandarder är ThinkServer TD350 en idealisk tornserver for alla slags miljöer, oavsett om den ska användas i kontorsmiljö eller som en del av datacentret. Designen är ENERGY STAR-kompatibel med högeffektiv strömförsörjning som reducerar driftskostnaderna, och den kan köras kontinuerligt vid 45° Celsius utan tidsbegränsningar och utan att påverka tillförlitligheten. TD350 är enkel att installera, nästan tyst - bara 37 decibel, och levererar like mycket kraft som en rack-server i företagsklassen även fast den inte är större än en liten tornserver.

TD350 har en flexibel konfiguration som gör den lätt att anpassa. Möjligheten att expandera internt gör det är lätt att utvecklas med företagets framtida behov, så att du kan ha koll på investeringar, minska den totala kostnaden och får mer valuta för pengarna. Installation och uppgraderingar är enkla och kan göras utan verktyg av kunden själv i 95% av fallen. Du kan öka kapaciteten från 5 fastmonterade SATA-diskar och 2 inbyggda nätverksportar till 32 hot-swap-hårddiskar, RAID-kort och flera 10GbE-nätverksportar på ett ögonblick. Små företag kan först investera i TD350 som för enkel fil- och utskriftshantering, och vid ett senare tillfälle uppgradera systemet och få stöd till mer komplexa företagsanalyser och större databaser.

Som tillägg till allt detta får du kundsupport och service i världsklass.

Rack

Utvecklad design och profesionellt utformad. Allsidiga plattformar för företagens krav över hela världen. Lenovos rackservrar är kraftiga, energisnåla och väldigt allsidiga!

Lär känna de olika Rack-modellerna:

RS160 är en utmärkt basserver för växande företag. Med Intel®-processorer och lagring / nätverk i enterprise-klass stödjer den datahastigheter upp till 12Gb / s och har dubbelt så mycket minne och 33 procent större inre lagringskapacitet än sin föregångare.

Inbyggt värde och flexibilitet

RS160 erbjuder ett komplett utbud av kraftfulla Intel-prosessorer, från Celeron till Xeon®, med upp till 64GB DDR4-minne. Den är flexibel, stöder flera lagringstyper och formfaktorer, inkluderar upp till 16TB internminne och 32GB M.2-diskar for ytterligere skalbarhet. Flera serveroperativsystem är tillgängliga och racket erhålls med 2- och 4-skenor för rack-montering.

Kundvänlig

Lenovo-servrarna rankas ständigt som de mest pålitliga x86-servrarna på marknaden, och har den högsta kundnöjdheten. RS160 är inget undantag. Det grunda kabinettdjupet i racket ger ett bättre luftflöde, och strömförsörjningen är 80 Plus Gold-certifierade. Det användarvänliga Lenovo XClarity-verktyget för systemadministration ger företag pålitlighet och hanterbarhet samt minskar kostnader och driftstopp. Det är samma verktyg som används i Lenovos avancerade 2-sockels racksystem.

Lenovo Think RD350 är fullspäckad med de funktioner du behöver förpackat i en slimmad 1U-design. E5-2600 v3-serien, med upp till två Intel® Xeon®-processorer, ger överlägsen prestanda för ökad produktivitet. Med funktioner som hot-swap-diskar, inbyggd RAID och hot-swap / redundant strömförsörjning, kan du vara säker på att dina data är säkrade och systemet stabilt.

Innebygd verdi

På serverområdet betyr verdi, at du får en rekke omfattende funksjoner til en riktig god pris. Dette får du med ThinkServer RD350. De nyeste Intel® Xeon®-prosessorene sammen med neste generasjons DDR4-minne som gir en høyere ytelse enn tidligere generasjoner. Med DDR4 får du over 50 prosent høyere ytelse, og du sparer opptil 50 prosent strøm i forhold til tidligere generasjoners minne. Her er også rikelig med lagringsplass med støtte for opptil åtte hot-swap-harddisker.

Nye adminstrasjonsverktøy

En serie nye, intuitive administrasjonsverktøy gjør, at du får mest mulig ut av ThinkServer-systemene dine. Disse verktøyene er gjennomgående redesignet til neste generasjons ThinkServer-systemer. De kan hjelpe deg med å øke produktiviteten, redusere driftskostnadene og redusere de totale kostnadene. Det medfølger egne verktøy til konfigurering og oppstart, energiforvaltning og strømstyringsplan. ThinkServer System Manager kan brukes til å fjernstyre serverne på en sikker måte via en nettleser. Til RD350 får du også tilbud om Partner Packs (plug-in moduler) for Microsoft og VMware, slik at du kan velge om du vil fortsette bruke de administratorverktøyene du allerede har, eller om du vil prøve våre – mange av dem koster ikke noe ekstra.

I tillegg til alt dette får du kundestøtte og service i verdensklasse.

RD450 levereras med upp till 2 av de nyaste Intel® Xeon® prosessorerna i E5-2600 v4-serien och har därmed upp till hela 28 prosessorskärnor. Den har 16 minnesportar och stödjer upp till 1TB minne, något som är dubbelt så mycket som föregående generation. Den har också DDR4-minne som gör nästan 50% prestandaökning och nästan 45% lägre strömförbrukning jämfört med DDR3, för snabbare applikationer och bättre energieffektivitet.

Massor av lagring

Think RD450 har en hög lagringskapacitet och flexibel konfiguration som ger möjlighet att sätta ihop just det system du behöver. Dual SD-kort finns också, särskilt boot av hypervisor utan diskar. Think AnyRAID-tekniken ger dig ett urval av RAID-kort som inte kräver användning av PCIe-kortplatsen.

Enkel drift

Med Lenovo XClarity, en av de bästa tillgängliga operativa verktygen, kan du övervaka och ställa in varningar ivid fel, och få en fullständig överblick över systemen och deras innehåll och status. Det finns även en mobil app för Android och iOS som låter dig styra allt från mobilen.

Utöver allt detta får du support och tjänster i världsklass.

Rackserver Lenovo System X3550 M5 är en kompakt, mångsidig 1U rackserver med två kontakter. Den stödjer nästan alla arbetsbelastningar som kommer från infrastrukturen, tung computing (HPC), moln eller "big data" terapi, och det gör den med överlägsen säkerhetsprestanda, effektivitet och tillförlitlighet. X3550 M5 har exceptionellt hög prestanda med upp till två av de senaste Xeon-processorversionerna från produktfamiljerna E5-2620 och E5-2640,med entt snabbare och mer energieffektivt TruDDR4-minne. Det finns plats för upp till 12 hårddiskar i en imponerande mängd olika storlekar och typer.

Pålitlighet i världsklass

System x-servrar är de mest tillförlitliga x86-servrarna i branschen*. Diagnostiska verktyg som Predictive Failure Analysis ger proaktiv övervakning av serverkomponenter och bidrar till att minska oplanerade driftstopp genom att varna för fel upp till 48 timmar innan de inträffar.

Utöver allt detta får du support och tjänster i världsklass.

*) I enlighet med ITIC 2014 - 2015 Global Server Hardware, Server OS Pålitlighetsrapport

Denna nya, kraftfulla och mångsidiga rackserver, Lenovo System x3650 M5 med 2U 2-uttag, kan användas vid en ännu högre arbetsbelastning, dygnet runt och få en snabbare överblick över verksamheten. Intel Xeon-processorer från produktfamiljen E5-2600 med 2-sockets lagringskapacitet är ledande inom branschen och med x3650 M5, kan du också snabba upp ditt företag. Du kan välja mellan ett imponerande urval av lagringskonfigureringer (upp till 28 diskar) som optimerar olika uppgifter, från molnet till "big data".

Pålitlighet i värdsklass

System x-servrar är de mest tillförlitliga x86-servrarna i branschen*. Diagnostiska verktyg som Predictive Failure Analysis ger proaktiv övervakning av serverkomponenter och bidrar till att minska oplanerade driftstopp genom att varna för fel upp till 48 timmar innan de inträffar.

Utöver allt detta får du support och tjänster i världsklass.

*) I enlighet med ITIC 2014 - 2015 Global Server Hardware, Server OS PålitlighetsrapportFråga Peter om Lenovo server

Peter Van Der Weiden
Product Sales Specialist, Lenovo Server / Storage

Direkt: +46 (0)8 633 91 58
Mobil: +46 (0)768 30 01 33
E-post